Vreme za kreativne hobije

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Kreativnost je mentalni proces koji sa sobom povlači stvaranje novih ideja, pojmova, rešenja „problema“, i spaja već postojeće „probleme“ i pojmove u sasvim nove oblike. Svakodnevno značenje, mišljenje o pojmu kreativnosti je jednostavno – stvaranje nečeg novog. Svaki um koji proizvodi kreativne misli, on teži ka originalnosti i lepoti samog procesa. Kreativnost je pojam koji se izučava u svim društvenim, humanističkim i prirodnim naukama a po najviše u (primenjenoj) umetnosti.

Kreativnost ili stvaralaštvo jeste sposobnost stvaranja nečeg novog veštinom mašte. Ovaj termin obično se odnosi na bogatstvo ideja i originalnost razmišljanja, ali i praktičnost rada. Mi se u ovom članku nećemo baviti naučnom analizom pojma, već ćemo nastojati da vam damo ideje i preporučimo neke od kreativnih aktivnosti dekorativnog karaktera, koje mogu plemenito upotpuniti vaše slobodno vreme.

Firma sa Novog Beograda Ko to tamo pakuje? je poznata po svom unikatnom poklon programu, pravljenju unikatnih čestitki, profesionalnom pakovanju poklona, dizajniranju personalizovanih čokoladica, kutija i drugim zanimljivim kreacijama – sada ima u ponudi program za kreativne aktivnosti koje možete praviti sami kod kuće.

Na raspolaganju je veliki izbor traka od tila, satena, pamuka, različitih dimenzija, kao i izbor papira i krepa u boji. Ponudu možete pogledati u njihovom albumu, a ceo tim firme Ko to tamo pakuje? će nastojati da publici daje veliki broj ideja o tome kako mašnicama dekorisati ukrasne i upotrebne predmete za enterijer poput saksija, vazica, korpica, zavesa, notesa, kutija i drugih predmeta.

Takođe, ceo program jeste inspirativan za igru i osnaživanje kreativnih procesa kod (naj)mlađe populacije, što je i dobar način da se pametno i lepo iskoristi vreme.ukrasne trakeKo to tamo pakuje? ima kreacije koje u svakom trenutku možete naručiti i napraviti jedinstven poklon za svaku priliku i poslati na željenu adresu. Od personalizovanih čokoladica, etiketa, čestitki, poklona u balonu do unikatnog pakovanja.
pakovanje poklona

Preporučujemo da se stalno zabavljate, ugodite sebi i iz slobodnog vremena izvučete najbolje.

Uzdravlje!♥

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

„Povratak novoj ljudskosti” – nova izložba umetnice Jane Stojaković

„…Straha se ne možemo osloboditi Očajničkom potragom za sigurnošću, Već, naprotiv, tako što ćemo ići do kraja, Prihvatajući ništavnost onoga Što se bojimo da ćemo izgubiti.“ Slavoj Žižek, U...

Dušek kao investicija: Kako odabrati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta

U današnjem svetu gde se sve čini da se maksimizira vreme i udobnost spavanja, odabir pravog dušeka nije samo pitanje komfora već i pametne...

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...
error: Content is protected !!