Preporučujemo online psihoterapiju kao pomoć u toku krize

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Duševni bol vrlo često teži je od fizičkog i čest uzrok raznih drugih telesnih bolesti. Kod nas u Srbiji kultura lečenja duševnih bolesti još uvek je nedovoljno razvijena. Andreja Bošković, psiholog, smatra da je mnogim ljudima potrebna pomoć a da oni nisu ni upoznati sa tim na koji način mogu da je dobiju na profesionalan i ispravan način.

Upravo je to razlog pokretanja sajta Online psihoterapija preko kojeg građani mogu da zakažu terapiju i dobiju adekvatnu podršku u prevazilaženju emocionalnih problema, kao i pomoć u lečenju duševnog bola izazvanog mentalnim bolestima ili stresom.

online psihoterapija

Na sajtu Online psihoterapija možete zakazati razgovor i psihoterapiju, pročitati preporuke renomiranih profesora i dobiti dodatne informacije o pristupima u lečenju različitih problema.

Terapija vam može pomoći da unapredite kvalitet svog privatnog i profesionalnog života, kao i da oslobodi vaše skrivene potencijale potrebne za uspešnu karijeru i lični razvoj.

Online psihoterapija podrazumeva razgovor sa kvalifikovanim terapeutom, bilo da ste sami na seansi ili sa partnerom. Terapija vam omogućava da jasnije sagledate svoje probleme i da se posvetite odvikavanju od problematičnih navika.

Prilikom razgovora s psihoterapeutom veoma je bitno obostrano poverenje. Naime, Online psihoterapija se pridržava kodeksa psihologa koji garantuje poverljivost razgovora i anonimnost svih podataka izgovorenih tokom seanse. Seanse su u trajanju od jednog sata, bilo da se održavaju uživo ili online.

Preporučujemo vam da negujte mentalno zdravlje za uspešniji i srećniji život.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Dr Vladan Stevanović – Specijalista ortopedije i vaš partner na putu ozdravljenja!

Dr Vladan Stevanović, kao specijalista ortopedije i traumatologije, je stručnjak posvećen vraćanju ravnoteže, snage i funkcionalnosti vašem telu. Sa svojom impresivnom karijerom i dokazanom...

Evolucija automobila: putovanje kroz vreme i tehnologiju

Uzbudljivi svet automobila je pun inovacija, brzine i beskrajnih puteva. Od prvih parnih vozila koja su se mukotrpno kretala ulicama do modernih čuda tehnologije...

Instagram marketing za WebCam devojke i porno zvezde

Instagram je popularna mobilna aplikacija za fotografije i video snimke - popularna kako među opštom publikom, tako i među odraslima. Međutim, budući da Instagram...
error: Content is protected !!