Preporučujemo online psihoterapiju kao pomoć u toku krize

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Duševni bol vrlo često teži je od fizičkog i čest uzrok raznih drugih telesnih bolesti. Kod nas u Srbiji kultura lečenja duševnih bolesti još uvek je nedovoljno razvijena. Andreja Bošković, psiholog, smatra da je mnogim ljudima potrebna pomoć a da oni nisu ni upoznati sa tim na koji način mogu da je dobiju na profesionalan i ispravan način.

Upravo je to razlog pokretanja sajta Online psihoterapija preko kojeg građani mogu da zakažu terapiju i dobiju adekvatnu podršku u prevazilaženju emocionalnih problema, kao i pomoć u lečenju duševnog bola izazvanog mentalnim bolestima ili stresom.

online psihoterapija

Na sajtu Online psihoterapija možete zakazati razgovor i psihoterapiju, pročitati preporuke renomiranih profesora i dobiti dodatne informacije o pristupima u lečenju različitih problema.

Terapija vam može pomoći da unapredite kvalitet svog privatnog i profesionalnog života, kao i da oslobodi vaše skrivene potencijale potrebne za uspešnu karijeru i lični razvoj.

Online psihoterapija podrazumeva razgovor sa kvalifikovanim terapeutom, bilo da ste sami na seansi ili sa partnerom. Terapija vam omogućava da jasnije sagledate svoje probleme i da se posvetite odvikavanju od problematičnih navika.

Prilikom razgovora s psihoterapeutom veoma je bitno obostrano poverenje. Naime, Online psihoterapija se pridržava kodeksa psihologa koji garantuje poverljivost razgovora i anonimnost svih podataka izgovorenih tokom seanse. Seanse su u trajanju od jednog sata, bilo da se održavaju uživo ili online.

Preporučujemo vam da negujte mentalno zdravlje za uspešniji i srećniji život.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

„Povratak novoj ljudskosti” – nova izložba umetnice Jane Stojaković

„…Straha se ne možemo osloboditi Očajničkom potragom za sigurnošću, Već, naprotiv, tako što ćemo ići do kraja, Prihvatajući ništavnost onoga Što se bojimo da ćemo izgubiti.“ Slavoj Žižek, U...

Dušek kao investicija: Kako odabrati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta

U današnjem svetu gde se sve čini da se maksimizira vreme i udobnost spavanja, odabir pravog dušeka nije samo pitanje komfora već i pametne...

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...
error: Content is protected !!