Zrenjaninac Bojan Janković proglašen za nastavnika godine u Kini!

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Mladi Zrenjaninac Bojan Janković proglašen je za nastavnika godine u Kini! Janković je angažovan u Akademiji Stanley Potential English, kao nastavnik engleskog jezika. Svake godine ova škola dodeljuje nagradu najboljem nastavniku, a priznanje za 2018. pripalo je upravo Jankoviću. Bojan je, inače, sin muzičara Aleksandra Jankovića, frontmena kultnog zrenjaninskog rok sastava „Instant karma“.

Mladi nastavnik je završio Zrenjaninsku gimnaziju, posle čega je godinu dana studirao istoriju u Novom Sadu.

– Pre četiri godine sam odlučio da nađem neki ozbiljan posao, ne bih li bio u mogućnosti da jednog dana izdržavam porodicu. Želja mi je bila da ostanem u Srbiji, ali sam ubrzo shvatio da se od srpske plate ne živi. Zato sam 2016. poslao oko stotinak različitih mejlova, na adrese od Aljaske do Australije, tražeći posao. Odgovorilo mi je svega nekoliko ljudi, a Predrag Nikić je imao vrlo ozbiljnu ponudu za mene. Ponudio mi je posao u Kini i u avgustu sam se otisnuo na put dugačak 10.000 kilometara. I do dan danas nisam zažalio zbog toga ni jednog jedinog trenutka – ispričao je za portal zrenjaninski.com Bojan Janković.

 Prilike se samo nizale

Stanley AcademyNije mi dugo trebalo da se privikne na tamošnju kulturu, iako kineski jezik još uvek nije naučio. Međutim, trebalo mu je veoma malo vremena da nauči posao kojim se danas bavi, posle čega su se prilike samo nizale.

 – Danas radim u jednom od najboljih lanaca škola u samom Pekingu. U ovoj ustanovi je angažovan i Predrag Nikić, koji je od samog početka u nju dovodio najveće talente i najiskusnije nastavnike sa kojima je sarađivao. U Stanley Academy sam došao u septembru 2018. i možda je jedna od najboljih stvari ta što imamo odličnu i brojnu ekipu iz Srbije. Svi zajedno funkcionišemo kao jedna velika porodica, a priznanje  koje sam dobio predstavlja ogroman vetar u leđa – kaže Bojan.

 S obzirom na to da mu je prosečno radno vreme 20 sati nedeljno, ovaj mladi Zrenjaninac ima dosta vremena za sebe, devojku i prijatelje.

 – Ovaj posao mogu da preporučim od srca svima onima koji su se u njemu pronašli. Ovo je pošten i dobro plaćen posao, a u radu sa decom ne postoji mnogo stresa i verujem da bi to svakome odgovaralo – zaključuje Bojan.

Izvor: zrenjaninski.com

*Sajt Predraga Nikića: www.predragnikic.com/

POVEŽITE SE S NAMA

2,219FansLike
176FollowersFollow
15FollowersFollow
2SubscribersSubscribe
izrada sajtova
prvi na guglu
Agencija za nekretnine
izrada sajtova
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

22 sitne navike koje će vam potpuno promeniti život za godinu dana

Život ne menjaju veliki preokreti. Menjaju ga mali pomaci. Bendžamin Hardi upoređuje ovaj koncept sa kamatom i sa tim kako bi većina ljudi, kada bi...

Upoznajte filmove međunarodne takmičarske selekcije Beldocs 2019

Ovogodišnje, dvanaesto izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs, koje se održava od 8. do 15. maja u Beogradu u više bioskopskih dvorana, predstaviće više od...

Koliko vremena je potrebno da biste bili prvi na Guglu

Portal Preporučujemo je početkom aprila organizovao mali eksperiment o SEO optimizaciji kako bi utvrdio koliko vremena je potrebno da određeni sajt bude prvi na...
error: Content is protected !!