Višemedijski umetnički projekat – Immersed(Uronjeni)

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Naša publika već uveliko poznaje i uživa u Marinia brenu, dizajnerke i suosnivačice Marine Ilić, ali će se uskoro upoznati sa drugačijim radovima, koji su dugo sazrevali u njenom studiju, dok je Marina studirala na višemedijskoj umetnosti, interdisciplinarnih studija Univerziteta umetnosti u Beogradu.

Immersed(Uronjeni) je doktorski umetnički projekat, koji će biti predstavljen publici kao svojevrsni umetničko-modni događaj, u subotu 1. juna, u 19 časova u galeriji Neon.

Immersed(Uronjeni) je projekat čiji je koncept izražen u spoju različitih umetničkih formi i medija, poput instalacija u obliku konceptualnog kostima i umetnost u vidu modnog dešavanja.

Kroz ovaj koncept prikazane su  informacije okruženja, kojima smo izloženi i kojima se bavimo svesno, ali koje deluju i na nesvesno polje pojedinca formirajući njegov svakodnevni život kao fizičku dimenziju stvarnosti.

Forme odevnih predmeta, kao materijalizacija spleta različitih informacija simbolizuju specifična polja pojedinca. Sačinjeni su od svakodnevnih predmeta, kao što su računi, lekovi, pribor za ručavanje… sve ono što čini sadržaj svakodnevnice, i kroz koje je prikazan smisao (besmisao) trenda savremenog načina života.

Podsećamo da je autorka veoma aktivna umetnica, i nakon završenih osnovnih studija grafičkog dizajna, od 2008. godine se bavi izlagačkim aktivnostima; imala je više samostalnih i grupnih izložbi, bila je učesnica na mnogobrojnim umetničkim projektima i modnim revijama.

Marini želimo puno uspeha, radujemo se otvaranju i preporučujemo događaj.

 

 

POVEŽITE SE S NAMA

3,879FansLike
224FollowersFollow
9FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
izrada sajta
prvi na guglu
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Uspeh u Srbiji je moguć kada znaš šta želiš – INTERVJU: Janja Jovanović

Njena svrha je da motiviše i inspiriše ljude da budu bolji, srećniji i uspešniji. O tome piše, priča, i edukuje. Sa jedne strane njen blog,...

Content Writing: Ključni saveti za najbolju verziju bloga!

Blogovanje svakog dana... Danas na internetu možete videti kompanije, poznate ili nepoznate ličnosti, koje pišu sadržaje i objavljuju svoje mišljenje o različitim temama. Ako...

LETO ILUZIJA

Muzej Iluzija otvorio je svoja vrata u redizajniranom ambijentu sa obiljem novih eksponata i za sve ljubitelje dobre zabave i avanture pripremio pravu letnju...
error: Content is protected !!