Uspeh je u dobrom planiranju

Pomoću dobre organizacije vremena, lako možete izdvojiti vreme da biste se bavili stavrima koje su vam bitne, bilo da su vezane za vas lično ili profesionalini život. Zato olovku i planer u ruke i ispišite puškice za život.

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Da li imate vremena za sve ili svuda kasnite i ništa ne stižete na vreme da uradite? Dobra organizacija je ključ za uspeh, da sve što započnete to i završite. Organizacija vremena je veština koja se može savladati. Najvažniji korak je odlučiti se na to. Jedan od itekako korisnih načina da budete efikasni i da sve stignete na vreme jeste da zapisujete svoje ciljeve, planove i obaveze u planer.

Kod nas se mogu naći razni planeri, ali jedan Planner for You istakao se po svom unikatnom dizajnu i sveobuhvatnosti, kao i motivacionim porukama, koje su svima potrebne kao mala inspiracija i pokretač za svaki dan. Planner for You uskoro puni dve godine, a devojka koja stoji iza ovog brenda je iz Kragujevca (Made in Serbia).

Planer

Planner for You u svojoj ponudi ima dva kombinovana planera i jedan dnevni planer. Na početku svakog planera postoji deo za postavljanje ciljeva kao jedna od najvažnijih stvari koje mogu da vam pomognu pri organizaciji vremena, jer prva stvar koju treba da stavite na papir tiče se životnih ciljeva, želja, motivacije, inspiracije, šta želite od sebe i od drugih.

Kombinovani planeri podeljeni su na sedam delova: mesečni deo, nedeljni deo, bitni datumi, planer putovanja, party planer, beleške i na samom kraju retrospektiva godine.

Mesečni deo je za dve godine, gde svaki mesec zauzima dve strane, tako da možete imati uvid koliko ste bili produktivni, u kom delu ste zatajili, šta možete popraviti u narednom periodu.

Nedeljni deo je za godinu dana (52. nedelje) i možete krenuti kada god poželite jer sami upisujete datum. Ovaj deo je posvećen stvarima koje su ključne – upravljanje vremenom i određivanje prioriteta. Na jednom mestu imate pregled cele nedelje po danima, što vam može pomoći da lakše upravljate zadacima i setite se bitnih informacija, kao i To Do listu gde možete da štiklirate urađeno. Takođe u delu za beleške na zadnjim stranama možete zapisati hitne stvari, passworde za mailove, recepte, brojeve telefona, koje knjige pročitati, koje filmove pogledati…

Planeri

Koliko se puta desilo da zaboravite neki važni datum, nečiji rođendan ili godišnjicu? Da se to ne ponovi postoji deo sa bitnim datumima.

Ako volite da unapred isplanirate putovanje kako biste maksimalno iskoristili vreme i učinili putovanje što ugodnijim i poneli sve neophodne stvari sa sobom, u ovom planeru postoji i deo za to.

Organizovanje žurki i proslava može biti stresno, ali i jako zabavno. Za to nisu potrebni veliki prostor, ni budžet – već samo malo organizacije i planiranja. Šta treba uraditi, koga pozvati, šta nabaviti, koju muziku pustiti – sve na jednom mestu u party delu!

I na samom kraju je retrospektiva svega što je bilo u prethodnom periodu, šta ste uradili i postigli, da li ste se promenili i šta ste novo naučili, na čemu ste zahvalni!

Planeri

Dnevni planer je za sve one koji imaju mnogo obaveza u toku dana i moraju da organizuju svoje vreme po satima. Predviđeno je da upisujete stvari redom, od jutra i prvih zadataka – šta obaviti danas, šta pripremiti, koga nazvati, zakazati sastanak… U planeru su izdvojene subote i nedelje sa satnicama, tako da je planer pogodan za sve one kojima je vikend uvak zauzet, kao što su frizeri, šminkeri, kozmetičari! Postoji i deo za obuke, sajmove, seminare, kao i plan budžeta za svaki mesec, gde možete da upišete sve prihode i troškove na jednom mestu i na kraju da sumirate vaš mesečni budžet.

Pomoću dobre organizacije vremena, lako možete izdvojiti vreme da biste se bavili stvarima koje su vam bitne, bilo da su vezane za vas lično ili profesionalini život. Zato olovku i planer u ruke i ispišite puškice za život.

Možete ga naručiti u Internet prodavnici portala Preporucujemo.rs na ovom linku: http://preporucujemo.rs/product/planner-for-you/

spektrum kooperativa

 

 

POVEŽITE SE S NAMA

3,580FansLike
198FollowersFollow
11FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
prvi na guglu
izrada sajta
Agencija za nekretnine
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Koncert za KOJU: Bajaga i instruktori, YU grupa, Točak, Partibrejkers, Straight Mickey and the Boyz i Čutura

Novi koncert podrške Dušanu Kojiću Koji  petak, 20. mart 2020. u 20:00 Hala sportova ,,Ranko Žeravica" U okviru četvrtog izdanja Kontakta biće nastavljen serijal koncerata ZA KOJU!  Na koncertu podrške...

Svaki dan je dan za dobro vino

Rado ćemo vas podsetiti zasto je vino zdravo, a još radije preporučiti dobro vino u prijatnom ambijentu. Navešćemo nekoliko razloga zašto je vino korisno, ako...

‘Kada kamen poleti’ – zbirka poezije Damira Nedića

Kada kamen poleti - Damir Nedić Godina izdanja: 2019 UK `Koraci` Kragujevac Kada kamen poleti je treća po redu pesnička knjiga kragujevačkog autora Damira Nedića. Dosledan svom ubeđenju...
error: Content is protected !!