Učesnice Rok kampa za devojčice nastupaju na ovogodišnjem Exitu

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Učesnice prvog i drugog Rok kampa za devojčice nastupiće na ovogodišnjem Exit festivalu od 4. do 7. jula! Devojčice će nastupati svake večeri od 19:15h na OPENS Future Shock bini, zajedno sa drugim mladim izvođačima sa domaće scene.

Ovo će biti odlična prilika da publika Exit festivala čuje kako zvuče mlade rokerke, devojčice koje su deo jedinstvenog projekta na našim prostorima.

Podsetimo da se treći Rok kamp za devojčice ove godine održava u Knjaževcu od 14. do 20. jula, kada će biti održan i završni koncert koji je otvoren za publiku.

Sve fotografije projekta RKZD možete pogledati na ovom linku, koje su vlasništvo Rok kampa za devojčice.

Rok kamp za devojčice je neprofitni program koji okuplja devojčice koje žele da nauče osnove sviranja gitare, bas gitare, bubnjeva ili klavijatura. Namenjen je devojčicama uzrasta od 11 do 14 godina i svake godine se održava u drugom gradu u Srbiji.
Tokom 7 dana sa njima intenzivno rade mentorke – mlade muzičarke, uz čiju pomoć učesnice formiraju svoje bendove, sa kojima nastupaju na koncertu poslednjeg dana kampa.
Ovaj program pruža:
– Novi, zanimljiv i kvalitetan kulturni i kreativni sadržaj
– Osvešćuje nove mogućnosti kod devojčica
– Podstiče ih da se bave svojim muzičkim interesovanjima za koje često nemaju dovoljno prilika
– Radi na rešavanju problema manje zastupljenosti muzičarki i autorki na rokenrol i alternativnoj sceni

Rok kamp za devojčice organizuje omladinska organizacija OPA osnovana u Beogradu 2004. godine. Od 2010. godine sprovode program za afirmaciju ženskog stvaralaštva FEMIX, u okviru kojeg je organizovano više od 40 događaja: koncerata, izložbi, filmskih projekcija, radionica, tribina, i poetskih večeri.

Fotografija sa Drugog Rok kampa za devojčice 2018. godine.

POVEŽITE SE S NAMA

3,879FansLike
224FollowersFollow
9FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
izrada sajta
prvi na guglu
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Uspeh u Srbiji je moguć kada znaš šta želiš – INTERVJU: Janja Jovanović

Njena svrha je da motiviše i inspiriše ljude da budu bolji, srećniji i uspešniji. O tome piše, priča, i edukuje. Sa jedne strane njen blog,...

Content Writing: Ključni saveti za najbolju verziju bloga!

Blogovanje svakog dana... Danas na internetu možete videti kompanije, poznate ili nepoznate ličnosti, koje pišu sadržaje i objavljuju svoje mišljenje o različitim temama. Ako...

LETO ILUZIJA

Muzej Iluzija otvorio je svoja vrata u redizajniranom ambijentu sa obiljem novih eksponata i za sve ljubitelje dobre zabave i avanture pripremio pravu letnju...
error: Content is protected !!