Štampa koju želite da dodirnete!

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Mnogo je štamparija na domaćem tržištu i globalna štamparska industrija procenjuje se da je 8 puta veća od industrije video igara i da je čak rival automobilskoj industriji.

Svi znamo da je Gutenberg izumeo štampariju, ali nije izmislio štampu. Preko 500 godina pre nego što je Gutenberg uspeo da masovno proizvodi knjige na svojim revolucionarnim mašinama, kineski monasi su koristili drvene blokove umočene u mastilo i pritiskali ih na pergament za stvaranje teksta.

Istraživanja pokazuju da je štampa najefikasniji medij za oglašavanje. A naše istraživanje je pokazalo da se na tržištu istakla jedna štamparija koja ima najširi mogući spektar štamparskih usluga, kako ofset tako i digitalne štampe. Može se naći na dve lokacije, u ulici Kneza Miloša u Beogradu i na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih Brigada. Takođe, kao i svaka savremena firma, ima mogućnosti za sve on-line upite.

Osnovana je davno, kao organizaciona jedinica za štampu i kopiranje u sklopu privrednog društva Tehnobiro d.o.o., u Beogradu. Stalnim razvojem Data Copy je prerastao u samostalno privredno društvo koje se zasniva na kvalitetu, poštovanju i poverenju.

Posebna pažnja se posvećuje ekološkim standardima, što uključuje saradnju sa firmama za reciklažu papira i električnog otpada, kao i korišćenje boja koja su u skladu sa međunarodnim standardima bezbednosti. Kombinujući iskustvo na dinamičnom tržištu ova  štamparija neguje visoke standarde poslovne etike i profesionalnosti, gradeći tako sa klijentima jedan stabilan stub u njihovom poslovanju.

Data Copy štamparija je specijalizovana za vrhunsku štampu na svim materijalima, što znači da pored velikog spektra različitih vrsti papira možete štampati i na staklu, drvetu, tekstilnim materijalima, keramici, metalu, koži, aluminijumu, akrilu (pleksiglas) i slikarskom platnu.

Foto tapete su jedna jako zanimljiva usluga i mnoge domaće firme, kao i pojedinci vole da oplemene svoj enterijer personalizovanim tapetama, ili tapetama koje su dizajnirane samo za određeni ambijent.

I svima je dobro poznato da dobar dizajn donosi rezultate!

Profesionalni dizajn i idejna rešenja grade brend, a imati jedinstven stil i biti prepoznatljiv na tržištu je ključ uspeha.

Zahvaljujući sopstvenim kapacitetima i stalnim ulaganjem u opremu, Data Copy štamparija je u mogućnosti da odgovorimo na sve zahteve klijenata u veoma kratkom roku.

Preporučujemo ih jer je kvalitet je njihov zaštitni znak!

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Energetski efikasno grejanje: Kako ga obezbediti

Energetski efikasno grejanje postaje sve važnije u kontekstu globalnog zagrevanja i stalnog povećanja cena energenata. Važno je razumeti koje opcije su na raspolaganju kako...

Dr Vladan Stevanović – Specijalista ortopedije i vaš partner na putu ozdravljenja!

Dr Vladan Stevanović, kao specijalista ortopedije i traumatologije, je stručnjak posvećen vraćanju ravnoteže, snage i funkcionalnosti vašem telu. Sa svojom impresivnom karijerom i dokazanom...

Evolucija automobila: putovanje kroz vreme i tehnologiju

Uzbudljivi svet automobila je pun inovacija, brzine i beskrajnih puteva. Od prvih parnih vozila koja su se mukotrpno kretala ulicama do modernih čuda tehnologije...
error: Content is protected !!