Serije koje preporučujemo

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Period oko Novogodišnjih praznika je idealan za gledanje novih serija i filmova. Naš tim je veliki ljubitelj raznih dramskih ostvarenja, pa vam ovom prilikom predstavljamo 8 serija po našem izboru koje možete da gledate u ovim hladnim danima.

  1. Fargo (2014– )

Novi slučaj „pravog zločina“ Fargovog novog poglavlja putuje natrag u 1979. u Siouk Falls, Južna Dakota i Luverne, Minnesota, gde mladi policijski službenik Lou Solverson, koji se nedavno vratio iz Vijetnama, istražuje slučaj koji se odnosi na lokalnu kriminalnu bandu i glavni sindikat Mob.

  1. Killing Eve (2018– )

Triler o specifičnom odnosu dve žene, podjednako opsednute jedna sa drugom, kao u epskoj igri mačke i miša, rušeći tipični triler špijunske akcije.

  1. True Detective (2014– )

Antologije u kojoj policijske istrage otkrivaju lične i profesionalne tajne onih koji su uključeni, kako unutar tako i izvan zakona.

  1. The Handmaid’s Tale (2017– )

Radnja je usmerena ka distopijskoj budućnosti, i žene su primorane da žive kao konkubine pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom.

  1. Counterpart (2017– )

Službenik UN-a otkriva prolaz u paralelnu dimenziju koja je u hladnom ratu sa našom, i gde je njegovo drugo ja – vrhunski špijun. Rat se polako zagreva zahvaljujući špijunima sa obe strane.

  1. Perfume (2018– )

Drama i triler o razrešavanju ubistva jedne pevačice, na osnovu motiva globalnog bestselera istoimenog romana Patrika Suskinda, serija Parfem pomera akciju do modernog dana i koristi ideju knjige da manipuliše ljudima kroz miris kao specifičnu “slabu” tačku.

  1. Black Mirror (2011– )

Antologijska serija koja se bavi iskrivljenim, visokotehnološkim svetom gde se najveće inovacije čovečanstva i najtamniji instinkti sudaraju.

  1. Peaky Blinders (2013– )

Engleska televizijsko- kriminalistička drama postavljena 1920-ih godina u Birmingemu, nakon Prvog svetskog rata.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

„Povratak novoj ljudskosti” – nova izložba umetnice Jane Stojaković

„…Straha se ne možemo osloboditi Očajničkom potragom za sigurnošću, Već, naprotiv, tako što ćemo ići do kraja, Prihvatajući ništavnost onoga Što se bojimo da ćemo izgubiti.“ Slavoj Žižek, U...

Dušek kao investicija: Kako odabrati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta

U današnjem svetu gde se sve čini da se maksimizira vreme i udobnost spavanja, odabir pravog dušeka nije samo pitanje komfora već i pametne...

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...
error: Content is protected !!