Serije koje preporučujemo

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Period oko Novogodišnjih praznika je idealan za gledanje novih serija i filmova. Naš tim je veliki ljubitelj raznih dramskih ostvarenja, pa vam ovom prilikom predstavljamo 8 serija po našem izboru koje možete da gledate u ovim hladnim danima.

  1. Fargo (2014– )

Novi slučaj “pravog zločina” Fargovog novog poglavlja putuje natrag u 1979. u Siouk Falls, Južna Dakota i Luverne, Minnesota, gde mladi policijski službenik Lou Solverson, koji se nedavno vratio iz Vijetnama, istražuje slučaj koji se odnosi na lokalnu kriminalnu bandu i glavni sindikat Mob.

  1. Killing Eve (2018– )

Triler o specifičnom odnosu dve žene, podjednako opsednute jedna sa drugom, kao u epskoj igri mačke i miša, rušeći tipični triler špijunske akcije.

  1. True Detective (2014– )

Antologije u kojoj policijske istrage otkrivaju lične i profesionalne tajne onih koji su uključeni, kako unutar tako i izvan zakona.

  1. The Handmaid’s Tale (2017– )

Radnja je usmerena ka distopijskoj budućnosti, i žene su primorane da žive kao konkubine pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom.

  1. Counterpart (2017– )

Službenik UN-a otkriva prolaz u paralelnu dimenziju koja je u hladnom ratu sa našom, i gde je njegovo drugo ja – vrhunski špijun. Rat se polako zagreva zahvaljujući špijunima sa obe strane.

  1. Perfume (2018– )

Drama i triler o razrešavanju ubistva jedne pevačice, na osnovu motiva globalnog bestselera istoimenog romana Patrika Suskinda, serija Parfem pomera akciju do modernog dana i koristi ideju knjige da manipuliše ljudima kroz miris kao specifičnu “slabu” tačku.

  1. Black Mirror (2011– )

Antologijska serija koja se bavi iskrivljenim, visokotehnološkim svetom gde se najveće inovacije čovečanstva i najtamniji instinkti sudaraju.

  1. Peaky Blinders (2013– )

Engleska televizijsko- kriminalistička drama postavljena 1920-ih godina u Birmingemu, nakon Prvog svetskog rata.

POVEŽITE SE S NAMA

3,909FansLike
234FollowersFollow
izrada sajtova
izrada sajta
prvi na guglu
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

10 načina za povećanje prodaje

Verovatno provodite veoma veliki deo svog vremena u planiranju kampanja i stvaranju sadržaja, kako biste došli do većeg broja potencijalnih klijenata ili kupaca. Stalan priliv...

Didroov efekat: Zašto želimo stvari koje nam ne trebaju i šta da radimo u vezi sa tim?

Poznati francuski filozof, Denis Didro, živeo je skoro ceo svoj život u siromaštvu, ali to se sve promenilo 1765. godine. Kad je Didro imao 52....

Saobraćajna pravila za vozače električnih trotineta

Električni skuteri su dobri za životnu sredinu jer njihova upotreba dovodi do smanjene upotrebe automobila. Njihova veća upotreba doprinela bi stvaranju sredine u kojoj...
error: Content is protected !!