Serije koje preporučujemo

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Period oko Novogodišnjih praznika je idealan za gledanje novih serija i filmova. Naš tim je veliki ljubitelj raznih dramskih ostvarenja, pa vam ovom prilikom predstavljamo 8 serija po našem izboru koje možete da gledate u ovim hladnim danima.

  1. Fargo (2014– )

Novi slučaj “pravog zločina” Fargovog novog poglavlja putuje natrag u 1979. u Siouk Falls, Južna Dakota i Luverne, Minnesota, gde mladi policijski službenik Lou Solverson, koji se nedavno vratio iz Vijetnama, istražuje slučaj koji se odnosi na lokalnu kriminalnu bandu i glavni sindikat Mob.

  1. Killing Eve (2018– )

Triler o specifičnom odnosu dve žene, podjednako opsednute jedna sa drugom, kao u epskoj igri mačke i miša, rušeći tipični triler špijunske akcije.

  1. True Detective (2014– )

Antologije u kojoj policijske istrage otkrivaju lične i profesionalne tajne onih koji su uključeni, kako unutar tako i izvan zakona.

  1. The Handmaid’s Tale (2017– )

Radnja je usmerena ka distopijskoj budućnosti, i žene su primorane da žive kao konkubine pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom.

  1. Counterpart (2017– )

Službenik UN-a otkriva prolaz u paralelnu dimenziju koja je u hladnom ratu sa našom, i gde je njegovo drugo ja – vrhunski špijun. Rat se polako zagreva zahvaljujući špijunima sa obe strane.

  1. Perfume (2018– )

Drama i triler o razrešavanju ubistva jedne pevačice, na osnovu motiva globalnog bestselera istoimenog romana Patrika Suskinda, serija Parfem pomera akciju do modernog dana i koristi ideju knjige da manipuliše ljudima kroz miris kao specifičnu “slabu” tačku.

  1. Black Mirror (2011– )

Antologijska serija koja se bavi iskrivljenim, visokotehnološkim svetom gde se najveće inovacije čovečanstva i najtamniji instinkti sudaraju.

  1. Peaky Blinders (2013– )

Engleska televizijsko- kriminalistička drama postavljena 1920-ih godina u Birmingemu, nakon Prvog svetskog rata.

POVEŽITE SE S NAMA

3,570FansLike
196FollowersFollow
12FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
prvi na guglu
izrada sajta
Agencija za nekretnine
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Besmisleno je raditi previše. Evo kako da uradite više – radeći manje

Kada govorimo o radnom danu, manje je više... ali to mnogima može predstavljati problem. Nije teško osetiti se napadnuto kad vam radni dan počne...

Radionice art terapije „Autoportretom do Autoterapije“

ART terapija (ili terapija umetnošću) rezultat je spoznaje da različite vrste participacije u umetnostima imaju značajne i pozitivne efekte na tretiranje depresije, anksioznosti, trauma,...

Pragmatični programer – knjiga koju svaki programer treba da pročita

PREPORUČUJEMO ZA ČITANJE Pragmatični programer je knjiga koju svaki programer treba da pročita. Dave Thomas i Andy Hunt napisali su prvo izdanje ovu uticajne knjige 1999....
error: Content is protected !!