Serije koje preporučujemo

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Period oko Novogodišnjih praznika je idealan za gledanje novih serija i filmova. Naš tim je veliki ljubitelj raznih dramskih ostvarenja, pa vam ovom prilikom predstavljamo 8 serija po našem izboru koje možete da gledate u ovim hladnim danima.

  1. Fargo (2014– )

Novi slučaj “pravog zločina” Fargovog novog poglavlja putuje natrag u 1979. u Siouk Falls, Južna Dakota i Luverne, Minnesota, gde mladi policijski službenik Lou Solverson, koji se nedavno vratio iz Vijetnama, istražuje slučaj koji se odnosi na lokalnu kriminalnu bandu i glavni sindikat Mob.

  1. Killing Eve (2018– )

Triler o specifičnom odnosu dve žene, podjednako opsednute jedna sa drugom, kao u epskoj igri mačke i miša, rušeći tipični triler špijunske akcije.

  1. True Detective (2014– )

Antologije u kojoj policijske istrage otkrivaju lične i profesionalne tajne onih koji su uključeni, kako unutar tako i izvan zakona.

  1. The Handmaid’s Tale (2017– )

Radnja je usmerena ka distopijskoj budućnosti, i žene su primorane da žive kao konkubine pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom.

  1. Counterpart (2017– )

Službenik UN-a otkriva prolaz u paralelnu dimenziju koja je u hladnom ratu sa našom, i gde je njegovo drugo ja – vrhunski špijun. Rat se polako zagreva zahvaljujući špijunima sa obe strane.

  1. Perfume (2018– )

Drama i triler o razrešavanju ubistva jedne pevačice, na osnovu motiva globalnog bestselera istoimenog romana Patrika Suskinda, serija Parfem pomera akciju do modernog dana i koristi ideju knjige da manipuliše ljudima kroz miris kao specifičnu “slabu” tačku.

  1. Black Mirror (2011– )

Antologijska serija koja se bavi iskrivljenim, visokotehnološkim svetom gde se najveće inovacije čovečanstva i najtamniji instinkti sudaraju.

  1. Peaky Blinders (2013– )

Engleska televizijsko- kriminalistička drama postavljena 1920-ih godina u Birmingemu, nakon Prvog svetskog rata.

POVEŽITE SE S NAMA

3,404FansLike
194FollowersFollow
12FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
prvi na guglu
izrada sajta
Agencija za nekretnine
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Premijera nove HBO serije „Njegova mračna tkanja“

Adaptacija nagrađivane istoimene trilogije Filipa Pulmana, koja se smatra savremenim remek-delom naučne fantastike, nova HBO serija „Njegova mračna tkanja“ (His Dark Materials) imaće premijeru 4. novembra na HBO GO-u....

Kako biti prvi na Guglu – predavanje na konferenciji ”Nisi na internetu, ne postojiš?”

Predavanje ''Kako biti prvi na Guglu'' na konferenciji ''Nisi na internetu, ne postojiš?'', 25-27. oktobra na Zlatiboru u organizaciji Saveza Studenata FON-a, održao je...

Ići iz dana u dan – recept za mentalno zdravlje

Možda ne primećujemo, ali mnogo toga u šta polažemo svoje nade biće spremno za nas u dalekoj budućnosti - za nekoliko godina ili decenija...
error: Content is protected !!