SEO agencija koja garantuje prvo mesto na Guglu

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Da li želite da budete prvi na Guglu?

Spektrum kooperativa garantuje jedno od prvih 5 mesta u rezultatima pretrage i značajno povećanje posećenosti sajta

Optimizacija sajta je proces unapređenja vašeg sajta s ciljem poboljšanja njegove pozicije na Guglu za različite pretraživačke fraze koje su u vezi sa vašim poslovanjem.

garantujemo uspeh

Ako ste prvi na Guglu, imaćete veliku posećenost vašeg sajta jer će veliki deo novih posetilaca do vas doći preko pretraživača.

Danas se mnogi utrkuju da budu prvi na Guglu – od frizera, preko muzičara do velikih firmi i kompanija. Ako prodajete pločice za kupatilo, želite da se pojavljujete kao prvi za pretragu “pločice za kupatilo“. Internet korisnici u proseku najviše posećuju prvih nekoliko rezultata. Retko ko poseti drugu stranicu rezultata. Iz tog razloga, najveću posećenost imaju sajtovi koji se pojavljujuju kao prvi. Plaćene Gugl reklame postaju sve skuplje i sve manje efektne dok je optimizacija sajta dugotrajnija investicija koja je isplativija.

SEO agencije najčešće ne garantuju da će postići određenu poziciju za sajt svojih klijenata jer i sam Gugl daje takvu preporuku.

Ipak, u Srbiji, programerska i SEO firma Spektrum kooperativa garantuje jedno od prvih 5 mesta u rezultatima pretrage i značajno povećanje posećenosti sajta. U slučaju neuspeha, klijentu bi bio vraćen novac. Međutim, do sada neuspeha nije bilo.

– Uveli smo od nedavno takvu mogućnost jer do sada nije postojala pretraživačka reč za koju nismo uspeli da svog klijenta dovedemo na prvo mesto na Guglu. Uvereni smo u ono što radimo i klijentu ugovorom garantujemo da ćemo mu, u slučaju da ne ispunimo ono oko čega smo se dogovorili, vratiti uloženi novac. Tu mogućnost pružamo samo klijentima iz Srbije koji posluju na domaćem tržištu. Na ovaj način, vezujemo klijenata uz našu firmu i ostvarujemo jednu dugoročnu saradnju u kojoj zajedno gradimo uspešno poslovanje. – kaže Milenko Srećković, programer i SEO specijalista iz Spektrum kooperative.

Spektrum kooperativa pruža čitav spektar usluga koje jedna drugu međusobno nadopunjuju a koje sve za cilj imaju unapređenje poslovanja svojih klijenata. Mnogim firmama potrebno je pisanje tekstova za sajtove, lektura teksta, kreiranje sadržaja, vođenje društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i Linkedin, i tako dalje a sve to mogu da nađu u Spektrum kooperativi.

Jedna od usluga koje Spektrum kooperativa pruža je i izrada sajta.

– Imamo opciju izrade unikatnih sajtova prema unikatnom dizajnu ili opciju izrade sajtova prema nekom od postojećih dizajna. U oba slučaja neophodno je da se poštuju standardi kvalitetne izrade kako bi sajt bio pogodan za dobro pozicioniranje u pretragama. Sajt pre svega mora da bude bezbedan, prilagođen za sve uređaje i sve širine različitih ekrana, da se brzo učitava i tako dalje. S druge strane, sadržaj mora da bude informativan i relevantan za pretraživačku reč za koju želite da se dobro pozicionirate. Potrebno je da posetiocu zaista pruži odgovor na pitanje koje ga je dovelo na vaš sajt. Tu se mere razni faktori, među njima i vreme koje posetilac provede na vašem sajtu tokom svoje potrage za odgovorima ili uslugama koje su mu potrebne.

O optimizaciji sajta možete i da odslušate predavanje koje je Milenko Srećković iz Spektrum kooperative održao na konferenciji studenata Fakulteta organizacionih nauka na Zlatiboru u oktobru prošle godine. A tu je i portal Prvi na Guglu na kojem takođe možete da se detaljnije informišete.

Kako biste dogovorili uslugu optimizacije vašeg sajta, kontaktirajte Spektrum kooperativu na i-mejl: kontakt@spektrum.rs ili na broj telefona: 062/234-251.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

„Povratak novoj ljudskosti” – nova izložba umetnice Jane Stojaković

„…Straha se ne možemo osloboditi Očajničkom potragom za sigurnošću, Već, naprotiv, tako što ćemo ići do kraja, Prihvatajući ništavnost onoga Što se bojimo da ćemo izgubiti.“ Slavoj Žižek, U...

Dušek kao investicija: Kako odabrati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta

U današnjem svetu gde se sve čini da se maksimizira vreme i udobnost spavanja, odabir pravog dušeka nije samo pitanje komfora već i pametne...

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...
error: Content is protected !!