Novogodišnje pakovanje poklona – ko to tamo pakuje?

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

A gde vi pakujete novogodišnje poklone? Gde nalazite ideje za kreativne i jedinstvene poklone? Gde kupujete novogodišnje čestitke?

Ko to tamo pakuje?“ je beogradska firma koja se već dvadeset godina profesionalno bavi pakovanjem poklona, pravljenjem unikatnih čestitki, personalizovanih i duhovitih čokoladica, i još mnogim kreativnim stvarima.

Fotografija je vlasništvo firme „Ko to tamo pakuje?“

Otvoreni štand se nalazi u Novom Merkatoru, na Novom Beogradu, a kreativni studio i veleprodaja u Milentija Popovića 18/2, isto na Novom Beogradu, preko puta Sava Centra. Radno vreme je od 9 do 22h, svakog dana.

Firma poseduje veliku količinu kreativnih materijala, od dekorativnih i prefinjenih kutija i papira do mnoštvo različitih traka od satena, pliša, tila, kao i bezbroj ukrasnih detalja od perlica, ukrasa, igrački i balona.

Ko to tamo pakuje?“ se trudi da često unosi inovacije pa pored raznih kreacija, ideja za poklon poput čokoladice sa porukama i poklonima u balonu, napravili su jedinstvene teglice sa čokoladicama i porukama o prijateljstvu, ljubavi, sreći ali i mogućnost da naručite novogodišnju, rođendansku teglicu ili neku personalizovanu.

Na njihovom štandu, takođe možete videti veliki izbor balona, najdraži poklon naših mališana, kao i puno plišanih igračkica koje rado pakuju ili u balon ili u neku jedinstvenu poklon kreaciju.

Kreativci iz firme „Ko to tamo pakuje?“ su uvek otvoreni za narudžbine i mogućnost da prave personalizovane poklone i pakovanja, za sve velike i male proslave.

Fotografija je vlasništvo firme „Ko to tamo pakuje?“

Preporučujemo da zapamtite ovo ime, jer ćete odabirom ovakvih kreativnih rešenja biti zapažena i omiljena osoba i rado viđen gost ili gošća.  Uvek preporučujemo kreativnost i negovanje ljubavi i prijateljstva! Polako čistite sve iz stare godine i sveži zakoračite u novu! ♥

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

„Povratak novoj ljudskosti” – nova izložba umetnice Jane Stojaković

„…Straha se ne možemo osloboditi Očajničkom potragom za sigurnošću, Već, naprotiv, tako što ćemo ići do kraja, Prihvatajući ništavnost onoga Što se bojimo da ćemo izgubiti.“ Slavoj Žižek, U...

Dušek kao investicija: Kako odabrati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta

U današnjem svetu gde se sve čini da se maksimizira vreme i udobnost spavanja, odabir pravog dušeka nije samo pitanje komfora već i pametne...

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...
error: Content is protected !!