Novogodišnje pakovanje poklona – ko to tamo pakuje?

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

A gde vi pakujete novogodišnje poklone? Gde nalazite ideje za kreativne i jedinstvene poklone? Gde kupujete novogodišnje čestitke?

Ko to tamo pakuje?“ je beogradska firma koja se već dvadeset godina profesionalno bavi pakovanjem poklona, pravljenjem unikatnih čestitki, personalizovanih i duhovitih čokoladica, i još mnogim kreativnim stvarima.

Fotografija je vlasništvo firme „Ko to tamo pakuje?“

Otvoreni štand se nalazi u Novom Merkatoru, na Novom Beogradu, a kreativni studio i veleprodaja u Milentija Popovića 18/2, isto na Novom Beogradu, preko puta Sava Centra. Radno vreme je od 9 do 22h, svakog dana.

Firma poseduje veliku količinu kreativnih materijala, od dekorativnih i prefinjenih kutija i papira do mnoštvo različitih traka od satena, pliša, tila, kao i bezbroj ukrasnih detalja od perlica, ukrasa, igrački i balona.

Ko to tamo pakuje?“ se trudi da često unosi inovacije pa pored raznih kreacija, ideja za poklon poput čokoladice sa porukama i poklonima u balonu, napravili su jedinstvene teglice sa čokoladicama i porukama o prijateljstvu, ljubavi, sreći ali i mogućnost da naručite novogodišnju, rođendansku teglicu ili neku personalizovanu.

Na njihovom štandu, takođe možete videti veliki izbor balona, najdraži poklon naših mališana, kao i puno plišanih igračkica koje rado pakuju ili u balon ili u neku jedinstvenu poklon kreaciju.

Kreativci iz firme „Ko to tamo pakuje?“ su uvek otvoreni za narudžbine i mogućnost da prave personalizovane poklone i pakovanja, za sve velike i male proslave.

Fotografija je vlasništvo firme „Ko to tamo pakuje?“

Preporučujemo da zapamtite ovo ime, jer ćete odabirom ovakvih kreativnih rešenja biti zapažena i omiljena osoba i rado viđen gost ili gošća.  Uvek preporučujemo kreativnost i negovanje ljubavi i prijateljstva! Polako čistite sve iz stare godine i sveži zakoračite u novu! ♥

POVEŽITE SE S NAMA

3,570FansLike
196FollowersFollow
12FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
prvi na guglu
izrada sajta
Agencija za nekretnine
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Besmisleno je raditi previše. Evo kako da uradite više – radeći manje

Kada govorimo o radnom danu, manje je više... ali to mnogima može predstavljati problem. Nije teško osetiti se napadnuto kad vam radni dan počne...

Radionice art terapije „Autoportretom do Autoterapije“

ART terapija (ili terapija umetnošću) rezultat je spoznaje da različite vrste participacije u umetnostima imaju značajne i pozitivne efekte na tretiranje depresije, anksioznosti, trauma,...

Pragmatični programer – knjiga koju svaki programer treba da pročita

PREPORUČUJEMO ZA ČITANJE Pragmatični programer je knjiga koju svaki programer treba da pročita. Dave Thomas i Andy Hunt napisali su prvo izdanje ovu uticajne knjige 1999....
error: Content is protected !!