Novogodišnje pakovanje poklona – ko to tamo pakuje?

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

A gde vi pakujete novogodišnje poklone? Gde nalazite ideje za kreativne i jedinstvene poklone? Gde kupujete novogodišnje čestitke?

Ko to tamo pakuje?“ je beogradska firma koja se već dvadeset godina profesionalno bavi pakovanjem poklona, pravljenjem unikatnih čestitki, personalizovanih i duhovitih čokoladica, i još mnogim kreativnim stvarima.

Fotografija je vlasništvo firme „Ko to tamo pakuje?“

Otvoreni štand se nalazi u Novom Merkatoru, na Novom Beogradu, a kreativni studio i veleprodaja u Milentija Popovića 18/2, isto na Novom Beogradu, preko puta Sava Centra. Radno vreme je od 9 do 22h, svakog dana.

Firma poseduje veliku količinu kreativnih materijala, od dekorativnih i prefinjenih kutija i papira do mnoštvo različitih traka od satena, pliša, tila, kao i bezbroj ukrasnih detalja od perlica, ukrasa, igrački i balona.

Ko to tamo pakuje?“ se trudi da često unosi inovacije pa pored raznih kreacija, ideja za poklon poput čokoladice sa porukama i poklonima u balonu, napravili su jedinstvene teglice sa čokoladicama i porukama o prijateljstvu, ljubavi, sreći ali i mogućnost da naručite novogodišnju, rođendansku teglicu ili neku personalizovanu.

Na njihovom štandu, takođe možete videti veliki izbor balona, najdraži poklon naših mališana, kao i puno plišanih igračkica koje rado pakuju ili u balon ili u neku jedinstvenu poklon kreaciju.

Kreativci iz firme „Ko to tamo pakuje?“ su uvek otvoreni za narudžbine i mogućnost da prave personalizovane poklone i pakovanja, za sve velike i male proslave.

Fotografija je vlasništvo firme „Ko to tamo pakuje?“

Preporučujemo da zapamtite ovo ime, jer ćete odabirom ovakvih kreativnih rešenja biti zapažena i omiljena osoba i rado viđen gost ili gošća.  Uvek preporučujemo kreativnost i negovanje ljubavi i prijateljstva! Polako čistite sve iz stare godine i sveži zakoračite u novu! ♥

POVEŽITE SE S NAMA

3,907FansLike
233FollowersFollow
9FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
izrada sajta
prvi na guglu
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Najskuplji a najneuspešniji Fordov auto: Ford Edsel

Da li ste ikad čuli za Ford Edsel? Prvobitna ideja je bila da ovaj auto bude Fordov vodeći model u kasnim pedesetim godinama prošlog...

Kako da postanete ljubičasta krava i zašto baš ljubičasta?

Kraj puta ugledate VELIKO STADO KRAVA. Među njima je samo jedna LJUBIČASTA KRAVA i ona u sekundi privlači vašu pažnju. Isto tako i na tržištu...

Važnost kritičkog razmišljanja – lekcija iz knjige ”Medvedi na putu”

Knjiga Bojana Lekovića ''Medvedi na putu'' je riznica mudrih saveta za preduzetnike, pokretače novih start-apa ali i zaposlene. Bojan Leković je osnivač i CEO kompanije...
error: Content is protected !!