Novogodišnje pakovanje poklona – ko to tamo pakuje?

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

A gde vi pakujete novogodišnje poklone? Gde nalazite ideje za kreativne i jedinstvene poklone? Gde kupujete novogodišnje čestitke?

Ko to tamo pakuje?“ je beogradska firma koja se već dvadeset godina profesionalno bavi pakovanjem poklona, pravljenjem unikatnih čestitki, personalizovanih i duhovitih čokoladica, i još mnogim kreativnim stvarima.

Fotografija je vlasništvo firme „Ko to tamo pakuje?“

Otvoreni štand se nalazi u Novom Merkatoru, na Novom Beogradu, a kreativni studio i veleprodaja u Milentija Popovića 18/2, isto na Novom Beogradu, preko puta Sava Centra. Radno vreme je od 9 do 22h, svakog dana.

Firma poseduje veliku količinu kreativnih materijala, od dekorativnih i prefinjenih kutija i papira do mnoštvo različitih traka od satena, pliša, tila, kao i bezbroj ukrasnih detalja od perlica, ukrasa, igrački i balona.

Ko to tamo pakuje?“ se trudi da često unosi inovacije pa pored raznih kreacija, ideja za poklon poput čokoladice sa porukama i poklonima u balonu, napravili su jedinstvene teglice sa čokoladicama i porukama o prijateljstvu, ljubavi, sreći ali i mogućnost da naručite novogodišnju, rođendansku teglicu ili neku personalizovanu.

Na njihovom štandu, takođe možete videti veliki izbor balona, najdraži poklon naših mališana, kao i puno plišanih igračkica koje rado pakuju ili u balon ili u neku jedinstvenu poklon kreaciju.

Kreativci iz firme „Ko to tamo pakuje?“ su uvek otvoreni za narudžbine i mogućnost da prave personalizovane poklone i pakovanja, za sve velike i male proslave.

Fotografija je vlasništvo firme „Ko to tamo pakuje?“

Preporučujemo da zapamtite ovo ime, jer ćete odabirom ovakvih kreativnih rešenja biti zapažena i omiljena osoba i rado viđen gost ili gošća.  Uvek preporučujemo kreativnost i negovanje ljubavi i prijateljstva! Polako čistite sve iz stare godine i sveži zakoračite u novu! ♥

POVEŽITE SE S NAMA

3,580FansLike
198FollowersFollow
11FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
prvi na guglu
izrada sajta
Agencija za nekretnine
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Koncert za KOJU: Bajaga i instruktori, YU grupa, Točak, Partibrejkers, Straight Mickey and the Boyz i Čutura

Novi koncert podrške Dušanu Kojiću Koji  petak, 20. mart 2020. u 20:00 Hala sportova ,,Ranko Žeravica" U okviru četvrtog izdanja Kontakta biće nastavljen serijal koncerata ZA KOJU!  Na koncertu podrške...

Svaki dan je dan za dobro vino

Rado ćemo vas podsetiti zasto je vino zdravo, a još radije preporučiti dobro vino u prijatnom ambijentu. Navešćemo nekoliko razloga zašto je vino korisno, ako...

‘Kada kamen poleti’ – zbirka poezije Damira Nedića

Kada kamen poleti - Damir Nedić Godina izdanja: 2019 UK `Koraci` Kragujevac Kada kamen poleti je treća po redu pesnička knjiga kragujevačkog autora Damira Nedića. Dosledan svom ubeđenju...
error: Content is protected !!