Magazin KARAKTER – novi broj jedinstvenog časopisa

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Na kioscima je novi broj magazina Karakter, jedinstvenog časopisa na našem tržištu. Magazin KARAKTER objedinjuje zanimljive i informativne članke od opšteg interesa, uključujući teme iz oblasti biznisa, politike, kulture, zdravlja i sporta. Uz sve to u časopisu možemo čitati kolumne ili intervjue sa poznatim i uticajnim ličnostima.

Kroz intervjue sa uspešnim ljudima današnjice magazin nastoji da podigne društvenu svest, naglašavanjem pozitivnih priča i uzora. Značajan deo magazina KARAKTER posvećen je i osobama koje zaslužuju veću medijsku pažnju i donose važne odluke, ali koji do sada nisu imali više prostora u medijima.

Ističu se i priče mladih i žena iz raznih društvenih sfera, koje su od značaja za moderne ljude, koji rade, urbani su, razvijaju svoj jedinstveni stil i mogu da donose odluke koje će im pomoći da izgrade vlastite živote.

Od decembra 2019, magazin konstantno dopire do šire publike i čini živote ljude inspirativnijim, pružanjem vesti i intervjua, s ciljem poboljšanja ukupne atmosfere u društvu. Sva izdanja KARAKTER-a čitaoci mogu pronaći na istoimenom portalu, dok svaki novi broj mogu kupiti na obližnjem kiosku.

Za sve verne čitaoce, postoji mogućnost godišnje pretplate na magazin po specijalnoj ceni od samo 2.000 dinara, uz poklon CD-a u izdanju Jugotona CR + četiri broja sasvim besplatno.

Politika, društvo, biznis, zdravlje, kultura, sport, ekskluzivni intervjui sa poznatim imenima i još mnogo toga u ovom fenomenalnom magazinu! Svakog meseca!

Iskoristite svoje slobodno vreme na kvalitetan način i čitajte novi broj KARAKTERA!

Informacije o pretplati nađite ovde.

karakter magazin

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Dr Vladan Stevanović – Specijalista ortopedije i vaš partner na putu ozdravljenja!

Dr Vladan Stevanović, kao specijalista ortopedije i traumatologije, je stručnjak posvećen vraćanju ravnoteže, snage i funkcionalnosti vašem telu. Sa svojom impresivnom karijerom i dokazanom...

Evolucija automobila: putovanje kroz vreme i tehnologiju

Uzbudljivi svet automobila je pun inovacija, brzine i beskrajnih puteva. Od prvih parnih vozila koja su se mukotrpno kretala ulicama do modernih čuda tehnologije...

Instagram marketing za WebCam devojke i porno zvezde

Instagram je popularna mobilna aplikacija za fotografije i video snimke - popularna kako među opštom publikom, tako i među odraslima. Međutim, budući da Instagram...
error: Content is protected !!