Magazin KARAKTER – novi broj jedinstvenog časopisa

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Na kioscima je novi broj magazina Karakter, jedinstvenog časopisa na našem tržištu. Magazin KARAKTER objedinjuje zanimljive i informativne članke od opšteg interesa, uključujući teme iz oblasti biznisa, politike, kulture, zdravlja i sporta. Uz sve to u časopisu možemo čitati kolumne ili intervjue sa poznatim i uticajnim ličnostima.

Kroz intervjue sa uspešnim ljudima današnjice magazin nastoji da podigne društvenu svest, naglašavanjem pozitivnih priča i uzora. Značajan deo magazina KARAKTER posvećen je i osobama koje zaslužuju veću medijsku pažnju i donose važne odluke, ali koji do sada nisu imali više prostora u medijima.

Ističu se i priče mladih i žena iz raznih društvenih sfera, koje su od značaja za moderne ljude, koji rade, urbani su, razvijaju svoj jedinstveni stil i mogu da donose odluke koje će im pomoći da izgrade vlastite živote.

Od decembra 2019, magazin konstantno dopire do šire publike i čini živote ljude inspirativnijim, pružanjem vesti i intervjua, s ciljem poboljšanja ukupne atmosfere u društvu. Sva izdanja KARAKTER-a čitaoci mogu pronaći na istoimenom portalu, dok svaki novi broj mogu kupiti na obližnjem kiosku.

Za sve verne čitaoce, postoji mogućnost godišnje pretplate na magazin po specijalnoj ceni od samo 2.000 dinara, uz poklon CD-a u izdanju Jugotona CR + četiri broja sasvim besplatno.

Politika, društvo, biznis, zdravlje, kultura, sport, ekskluzivni intervjui sa poznatim imenima i još mnogo toga u ovom fenomenalnom magazinu! Svakog meseca!

Iskoristite svoje slobodno vreme na kvalitetan način i čitajte novi broj KARAKTERA!

Informacije o pretplati nađite ovde.

karakter magazin

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

„Povratak novoj ljudskosti” – nova izložba umetnice Jane Stojaković

„…Straha se ne možemo osloboditi Očajničkom potragom za sigurnošću, Već, naprotiv, tako što ćemo ići do kraja, Prihvatajući ništavnost onoga Što se bojimo da ćemo izgubiti.“ Slavoj Žižek, U...

Dušek kao investicija: Kako odabrati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta

U današnjem svetu gde se sve čini da se maksimizira vreme i udobnost spavanja, odabir pravog dušeka nije samo pitanje komfora već i pametne...

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...
error: Content is protected !!