Kako očistiti motor automobila

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Dolazi proleće i idealno je vreme za prolećno čišćenje. Temeljno čišćenje, po završetku zime, takođe je važno za vaš automobil jer je tokom hladnog perioda motor mnogo opterećeniji nego leti! Pomažemo vam da vaš motor ponovo izgleda kao nov, spolja i iznutra!

MOTOR CLEAN – očišćen motor omogućava najbolje performanse auta

motor cleanKada se završi zima, motorno ulje može sadržati uljni mulj, kondenzaciju i druge naslage. Ako uskoro planirate zamenu ulja, trebalo bi da iskoristite priliku da očistite i motor iznutra: Motor Clean je savršeno rešenje za to.

Visoko efikasni aditivi za čišćenje razgrađuju mulj i drugu prljavštinu, koja se zatim izbacuje zajedno sa korišćenim uljem. Kada se zamena ulja pripremi i izvrši na ovaj način, sveže ulje može u potpunosti da deluje u motoru, smanjujući habanje i uništavanje. Štaviše, ovo optimizuje emisiju izduvnih gasova i sprečava nedovoljno podmazivanje.

Ukoliko vam je potrebna dodatna zaštita za vaš motor, nudimo tri aditiva za ulje za upotrebu sa motornim uljem koji sprečavaju habanje i uništavanje motora.

SUPER DIESEL ADDITIVE – Očišćen sistem za ubrizgavanje omogućava uglađen rad motora

Preporučuje se za prolećno čišćenje dizel motora iznutra: Super dizel aditiv. Uklanja naslage u sistemu za ubrizgavanje i komori za sagorevanje i sprečava njihovo reformisanje. Čisti motori imaju niži nivo potrošnje goriva i obezbeđuju smanjenu emisiju izduvnih gasova.

Aditiv pruža negu i zaštitu za sve komponente sistema za ubrizgavanje i sprečava spajanje mlaznih igala. Takođe povećava cetansku ocenu, čime se poboljšavaju performanse paljenja dizel goriva. Super dizel aditiv čini motor koji radi glatko i štiti ceo sistem goriva od korozije i habanja, na kraju poboljšava nivoe emisije i performanse motora.

INJECTION CLEANER – Očišćen sistem za ubrizgavanje omogućava uglađen rad motora

INJECTION CLEANER Dodatak vitamina za benzinske motore: Injection Cleaner uklanja naslage na ventilima za ubrizgavanje, usisnim ventilima, svećicama za paljenje i u komori za sagorevanje i sprečava njihovo reformisanje. Eliminiše probleme sa startovanjem i grubim radom motora, i pruža negu i zaštitu za sve komponente sistema za ubrizgavanje benzina. Injection Cleaner štiti ceo sistem goriva od korozije, čime se poboljšava odziv gasa i kompresija. Na ovaj način obezbeđuje poboljšane nivoe emisije i performanse motora.

ENGINE COMPARTMENT CLEANER – prelep motor i spolja takođe!

ENGINE COMPARTMENT CLEANERBilo da se radi o prašini, prljavštini ili soli na putu: kada se zima završi, motorni prostor može izgledati prilično grubo, a postoji i rizik od korozije. Čistač motornog prostora daje motornom prostoru svež novi izgled, otpušta ostatke ulja, masnu prljavštinu, katran i prašinu od kočnica. Čistač motornog prostora nudi impresivno brzo čišćenje. Neutralan je prema plastici, gumi i boji i ne sadrži hlorisane ugljovodonike (CFC).

MOTOR CONSERVE – za dugotrajno očuvanje čistoće motora
MOTOR CONSERVENakon nanošenja sredstva za čišćenje prostora motora, trebalo bi da sačuvate svoj motor kako biste bili sigurni da će zadržati svoj svetlucavi novi izgled još neko vreme. Motor-Conserve je vodoodbojni zaštitni premaz visokog sjaja koji čuva motorni prostor. Sprečava koroziju i odbija prljavštinu. Motor, kablovi za paljenje i druge jedinice su zaštićeni od prljavštine i vlage zahvaljujući vodoodbojnom i nelepljivom zaštitnom filmu. Motor-Conserve se brzo suši, kao i da je kompatibilan sa metalnim, gumenim i plastičnim delovima.
KONTAKT –  za narudžbine i dodatne informacije

LIQUI MOLY Srbija

Dimitrija Katića bb, 35210 Svilajnac

Kontakt telefon: 035/312-193

www.liqui-moly.rs

office@liquimoly.co.rs

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...

Osvetlite drum pred sobom

Farovi za auto su jedan od najvažnijih bezbednosnih i funkcionalnih elemenata na svakom vozilu. Osim što pružaju osvetljenje tokom vožnje u mraku ili lošim...

Kako pobediti nesanicu

U današnjem brzom i često stresnom svetu, bitka sa nesanicom postaje sve učestaliji problem. Ali, ne brinite - ovo nije još jedna dosadna priča...
error: Content is protected !!