Kako da znate koliko vredite i kako da odredite pravu cenu?

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Da li znate vašu vrednost i cenu, ili često sumnjate u sebe?

Ako ne znate koliko vredite, neko drugi će vam reći vašu vrednost. Ta vrednost će biti mnogo manja od vaše prave vrednosti.

Svi su na gubitku ukoliko ne znate koliko vredite, niste sigurni po pitanju vaše cene, i ne tražite da budete plaćeni u skladu sa tim.

Kako da znate svoju vrednost i da počnete da tražite da budete plaćeni onoliko koliko zaslužujete?

Spektrum kooperativa
Spektrum kooperativa (www.spektrum.rs) – programerska, marketinška i SEO firma.

Poznavati svoju vrednost ne znači ništa ukoliko ne znate kako da je predstavite drugima. Treba da je s poštovanjem pokažete i da zanemarite svoj ego. Vrednost se uveliko svodi na to kako i na koji način je izražavate. Kada kažete klijentu šta naplaćujete bez kolebanja, to ukazuje da ste 100% svesni svoje vrednosti. To znači da znate svoju cenu i da dovoljno poštujete sebe da biste tražili da bude plaćena.

Poznavanje vaše prave vrednosti pomaže vam u svakom aspektu poslovanja. To čini vaše odluke odlučnijim i omogućava vam da shvatite ideje, ljude i izazove sa kojima se suočavate.

Verujte onome što vam vaš instinkt poručuje i znajte da vredite onoliko koliko tražite. Pre svega, pobrinite se da uvek pružate vrednost i da uvek budete plaćeni onoliko koliko vredite.

Pre svega, verujte u sebe.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

„Povratak novoj ljudskosti” – nova izložba umetnice Jane Stojaković

„…Straha se ne možemo osloboditi Očajničkom potragom za sigurnošću, Već, naprotiv, tako što ćemo ići do kraja, Prihvatajući ništavnost onoga Što se bojimo da ćemo izgubiti.“ Slavoj Žižek, U...

Dušek kao investicija: Kako odabrati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta

U današnjem svetu gde se sve čini da se maksimizira vreme i udobnost spavanja, odabir pravog dušeka nije samo pitanje komfora već i pametne...

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...
error: Content is protected !!