Kako da gradska deca upoznaju život na selu i zavole prirodu i životinje

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Roditelji sve više traže načine kako da svoju decu odvoje od mobilnih telefona i industrije površne zabave, da ih upoznaju sa stvarnim svetom oko sebe i nauče nekim dubljim vrednostima. Život u gradu postaje sve anksiozniji i teži, i sve je teže naći neki dublji smisao u svakodnevnoj trci za opstankom.

Jedno od mesta koje svima pomaže da dođu u autentičniji dodir sa sobom i prirodom je EkoPark Beograd – jedinstveno i lepo imanje površine 7 hektara koje se nalazi na samo 12 kilometra od centra Beograda. EkoPark Beograd je osnovan u cilju zaštite i očuvanja prirode kako bi se posetiocima pružila prilika da dožive i cene lepotu prirode.

kako da gradska deca upoznaju život na selu

Bezbrižno porodično uživanje u prirodi EkoPark Beograd omogućava kvalitetnim sadržajem i za roditelje i za decu – dok roditelji uživaju u druženju, deca se pod stručnim nadzorom zaposlenih animatora igraju na svežem vazduhu u dodiru sa prirodom, zelenilom i životinjama.

eko park beograd organsko poljoprivredno gazdinstvo
EkoPark – sertifikovano organsko imanje

U sklopu ovog prirodnog i zdravog ambijenta nalazi se prefinjeni restoran EkoParka, modernog i kosmopolitskog enterijera, sa spratom za roditelje i spratom za decu, na čijem zelenom travnatom krovu ste na korak od prelepog voćnjaka. Gastro ponuda restorana je bogata i raznovrsna, sa posebnim menijem za odrasle i decu, a ljubitelje zdrave hrane posebno oduševljava činjenica da se obroci pripremaju od sastojaka sa sertifikovanog organsko-poljoprivrednog gazdinstva EkoParka.

eko park beograd restoran

EkoPark je mesto na kojem će deca moći da istražuju prirodu i izbliza da vide razne biljne i životinjske vrste. Samim tim, EkoPark je idealno mesto za organizaciju dečjih rođendana na kojem će deca moći bezbrižno da se igraju u prirodi a istovremeno će ta igra biti i edukativna. EkoPark Beograd poseduje četiri dečje igraonice na otvorenom i dečju kreativnu radionicu i igraonicu u zatvorenom prostoru. Animatori EkoParka deci takođe mogu organizovati edukativne programe i radionice, koji omogućavaju posetiocima da nauče više o svetu prirode i važnosti njenog očuvanja. Deca će biti u prilici da iskuse život i aktivnosti na selu, naučiće da jašu konja, družiće se sa domaćim životinjama, braće voće i povrće, uživati u mini ZOO vrtu sa ukrasnim pticama.

Pored dečjih rođendana, restoran EkoParka je savršeno mesto i za razne druge proslave – godišnjice braka, rođendane, devojačke ili momačke večeri.

eko park beograd enterijer restorana

Ekopark nudi i niz drugih aktivnosti za posetioce. Organizacijom Team Building okupljanja kompanije i firme mogu pomoći svojim zaposlenima da se međusobno bliže povežu i približe vrednostima same kompanije. CafeGril Jezero, sa pogledom na jezero i Avalski toranj, pogodan je za sve vrste okupljanja i lako je prilagodljiv specijalnim zahtevima klijenata EkoParka.

ekopark beograd team building
EkoPark Beograd – savršeno mesto za Team Building

Sve u svemu, Ekopark je destinacija koju moraju videti svi zainteresovani za prirodu i očuvanje. Bilo da volite da vodite aktivan način života ili samo želite da provedete opuštajući dan na otvorenom, Ekopark ima nešto da ponudi svima. U EkoPark Beograd možete doći svakog radnog dana i vikenda, na celodnevni izlet. Pa zašto ne planirati posetu ovom prelepom i jedinstvenom rezervatu prirode već danas?

EkoPark Beograd Mapa

Facebook stranica EkoParka: https://www.facebook.com/ekoparkbeograd/

Instagram stranica EkoParka: https://www.instagram.com/ekoparkbeograd

Kontakt telefon: +381 63 11 48 909, +381 11 42 70 290.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...

Osvetlite drum pred sobom

Farovi za auto su jedan od najvažnijih bezbednosnih i funkcionalnih elemenata na svakom vozilu. Osim što pružaju osvetljenje tokom vožnje u mraku ili lošim...

Kako pobediti nesanicu

U današnjem brzom i često stresnom svetu, bitka sa nesanicom postaje sve učestaliji problem. Ali, ne brinite - ovo nije još jedna dosadna priča...
error: Content is protected !!