Kako da gradska deca upoznaju život na selu i zavole prirodu i životinje

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Roditelji sve više traže načine kako da svoju decu odvoje od mobilnih telefona i industrije površne zabave, da ih upoznaju sa stvarnim svetom oko sebe i nauče nekim dubljim vrednostima. Život u gradu postaje sve anksiozniji i teži, i sve je teže naći neki dublji smisao u svakodnevnoj trci za opstankom.

Jedno od mesta koje svima pomaže da dođu u autentičniji dodir sa sobom i prirodom je EkoPark Beograd – jedinstveno i lepo imanje površine 7 hektara koje se nalazi na samo 12 kilometra od centra Beograda. EkoPark Beograd je osnovan u cilju zaštite i očuvanja prirode kako bi se posetiocima pružila prilika da dožive i cene lepotu prirode.

kako da gradska deca upoznaju život na selu

Bezbrižno porodično uživanje u prirodi EkoPark Beograd omogućava kvalitetnim sadržajem i za roditelje i za decu – dok roditelji uživaju u druženju, deca se pod stručnim nadzorom zaposlenih animatora igraju na svežem vazduhu u dodiru sa prirodom, zelenilom i životinjama.

eko park beograd organsko poljoprivredno gazdinstvo
EkoPark – sertifikovano organsko imanje

U sklopu ovog prirodnog i zdravog ambijenta nalazi se prefinjeni restoran EkoParka, modernog i kosmopolitskog enterijera, sa spratom za roditelje i spratom za decu, na čijem zelenom travnatom krovu ste na korak od prelepog voćnjaka. Gastro ponuda restorana je bogata i raznovrsna, sa posebnim menijem za odrasle i decu, a ljubitelje zdrave hrane posebno oduševljava činjenica da se obroci pripremaju od sastojaka sa sertifikovanog organsko-poljoprivrednog gazdinstva EkoParka.

eko park beograd restoran

EkoPark je mesto na kojem će deca moći da istražuju prirodu i izbliza da vide razne biljne i životinjske vrste. Samim tim, EkoPark je idealno mesto za organizaciju dečjih rođendana na kojem će deca moći bezbrižno da se igraju u prirodi a istovremeno će ta igra biti i edukativna. EkoPark Beograd poseduje četiri dečje igraonice na otvorenom i dečju kreativnu radionicu i igraonicu u zatvorenom prostoru. Animatori EkoParka deci takođe mogu organizovati edukativne programe i radionice, koji omogućavaju posetiocima da nauče više o svetu prirode i važnosti njenog očuvanja. Deca će biti u prilici da iskuse život i aktivnosti na selu, naučiće da jašu konja, družiće se sa domaćim životinjama, braće voće i povrće, uživati u mini ZOO vrtu sa ukrasnim pticama.

Pored dečjih rođendana, restoran EkoParka je savršeno mesto i za razne druge proslave – godišnjice braka, rođendane, devojačke ili momačke večeri.

eko park beograd enterijer restorana

Ekopark nudi i niz drugih aktivnosti za posetioce. Organizacijom Team Building okupljanja kompanije i firme mogu pomoći svojim zaposlenima da se međusobno bliže povežu i približe vrednostima same kompanije. CafeGril Jezero, sa pogledom na jezero i Avalski toranj, pogodan je za sve vrste okupljanja i lako je prilagodljiv specijalnim zahtevima klijenata EkoParka.

ekopark beograd team building
EkoPark Beograd – savršeno mesto za Team Building

Sve u svemu, Ekopark je destinacija koju moraju videti svi zainteresovani za prirodu i očuvanje. Bilo da volite da vodite aktivan način života ili samo želite da provedete opuštajući dan na otvorenom, Ekopark ima nešto da ponudi svima. U EkoPark Beograd možete doći svakog radnog dana i vikenda, na celodnevni izlet. Pa zašto ne planirati posetu ovom prelepom i jedinstvenom rezervatu prirode već danas?

EkoPark Beograd Mapa

Facebook stranica EkoParka: https://www.facebook.com/ekoparkbeograd/

Instagram stranica EkoParka: https://www.instagram.com/ekoparkbeograd

Kontakt telefon: +381 63 11 48 909, +381 11 42 70 290.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

„Povratak novoj ljudskosti” – nova izložba umetnice Jane Stojaković

„…Straha se ne možemo osloboditi Očajničkom potragom za sigurnošću, Već, naprotiv, tako što ćemo ići do kraja, Prihvatajući ništavnost onoga Što se bojimo da ćemo izgubiti.“ Slavoj Žižek, U...

Dušek kao investicija: Kako odabrati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta

U današnjem svetu gde se sve čini da se maksimizira vreme i udobnost spavanja, odabir pravog dušeka nije samo pitanje komfora već i pametne...

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...
error: Content is protected !!