Hari i Megan – film o napuštanju kraljevske porodice

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

“Hari i Megan“ je dokumentarni film koji se trenutno emituje na Netflixu i prati životne priče princeze Megan Markl i njenog supruga, princa Harija. Film pruža detaljne uvide u njihov život i njihove odluke da napuste svoje kraljevske dužnosti i žive normalnim životom u Sjedinjenim Državama.

Film pokriva mnoge kontroverze i nesporazume koji su se pojavili tokom njihovog vremena u kraljevskoj porodici, uključujući i Meganine navodne sukobe sa članovima kraljevske porodice i njihovu odluku da napuste Ujedinjeno Kraljevstvo i žive u Sjedinjenim Državama.

“Hari i Megan“ takođe pokazuje njihovu ljubavnu priču i kako su se upoznali, te kako su se suočili sa mnogim izazovima u svojoj vezi i kako su se oni i njihova porodica prilagodili životu u Sjedinjenim Državama.

“Hari i Megan“ je fascinantan dokumentarni film koji pruža unikatan uvid u život princeze Megan i princa Harija i njihovu odluku da napuste svoje kraljevske dužnosti. Ako želite saznati više o ovom neobičnom paru i kako funkcioniše britanska kraljevska porodica, ovaj film je sigurno nešto što biste trebali pogledati.

Prema dokumentarcu, princ Hari i princeza Megan napustili su svoje kraljevske dužnosti zbog niza razloga. Jedan od glavnih razloga je njihova želja da žive normalniji život i da budu slobodni da rade ono što žele. Osim toga, Megan je navodno imala sukobe sa članovima kraljevske porodice, uključujući i sa princezom Kejt, što je dodatno uticalo na njihovu odluku.

Drugi razlog zbog kojeg su Hari i Megan napustili svoje kraljevske dužnosti je njihova želja da žive u Sjedinjenim Državama i da budu više prisutni u životu svoje porodice. Megan je rođena u Sjedinjenim Državama i ima mnoge veze i obaveze tamo, dok je Hari želeo da bude uz svoju suprugu i decu živeći normalnijim životom nego što su mu dozvoljavale dužnosti prema kraljevskoj porodici iz koje je potekao.

Dokumentarni film “Hari i Megan“ ukazuje na određena pitanja rasizma i diskriminacije koja su se pojavila u vezi sa princezom Megan i njenim iskustvima u kraljevskoj porodici. Megan je prva crna članica kraljevske porodice, i mnogi su se osvrnuli na to da je ona imala različit tretman od ostalih članova kraljevske porodice, uključujući i navode da je bila izložena rasističkim napadima u britanskim medijima. Prema javnim izjavama princeze Megan, ona navodi da se suočila sa rasizmom tokom vremena provedenog u britanskoj kraljevskoj porodici.

U jednom intervjuu sa Oprom Vinfri, Megan je rekla da se suočila sa rasizmom i da je bila izložena rasističkim napadima u britanskim medijima. Takođe je rekla da su se pojavili problemi u vezi sa njenim rasnom identitetom tokom trudnoće sa sinom Arčijem i da je bilo zabrinutosti da će on biti crn. Megan je takođe rekla da je njen sin bio izložen rasnoj diskriminaciji, iako nije dala više detalja o tome.

Međutim, treba napomenuti da dokumentarni film Hari i Megan ne pokriva temu rasizma u kraljevskoj porodici u potpunosti i da se ne može reći da ukazuje na rasizam imanentan kraljevskoj porodici.

Medijski pritisak koji je princeza Megan trpela u britanskim tabloidima, njena izloženost rasističkim napadima i kritikama u britanskim medijima, bio je jedan od glavnih faktora koji su uticali na njihovu odluku da napuste kraljevsku porodicu. Film više puta ističe medijski pritisak i proganjanje od strane paparaca koje je doživela princeza Dajana koja je takođe bila izložena velikom medijskom pritisku tokom svog vremena u kraljevskoj porodici, što je dovelo do niza kontroverzi i traume pa na kraju i do njene pogibije u saobraćajnoj nesreći.

Film “Hari i Megan“ insinuira da je nekom u kraljevskoj porodici smetala prevelika popularnost Megan Markl, i da su svakodnevni tabloidni napadi na nju naručivani s namerom da bi se umanjila njena popularnost.

Nije poznato kako je dokumentarni film “Hari i Megan“ koji se trenutno emituje na Netflixu dočekan od strane britanske kraljevske porodice, jer nema javnih izjava od strane članova kraljevske porodice o ovom filmu. Međutim, treba napomenuti da je film režiran od strane samog princa Harija i da sadrži mnoge detalje o njegovom i Meganinom životu u kraljevskoj porodici, uključujući i navode o sukobima i nesporazumima sa drugim članovima porodice.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

„Povratak novoj ljudskosti” – nova izložba umetnice Jane Stojaković

„…Straha se ne možemo osloboditi Očajničkom potragom za sigurnošću, Već, naprotiv, tako što ćemo ići do kraja, Prihvatajući ništavnost onoga Što se bojimo da ćemo izgubiti.“ Slavoj Žižek, U...

Dušek kao investicija: Kako odabrati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta

U današnjem svetu gde se sve čini da se maksimizira vreme i udobnost spavanja, odabir pravog dušeka nije samo pitanje komfora već i pametne...

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...
error: Content is protected !!