Hari i Megan – film o napuštanju kraljevske porodice

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

“Hari i Megan“ je dokumentarni film koji se trenutno emituje na Netflixu i prati životne priče princeze Megan Markl i njenog supruga, princa Harija. Film pruža detaljne uvide u njihov život i njihove odluke da napuste svoje kraljevske dužnosti i žive normalnim životom u Sjedinjenim Državama.

Film pokriva mnoge kontroverze i nesporazume koji su se pojavili tokom njihovog vremena u kraljevskoj porodici, uključujući i Meganine navodne sukobe sa članovima kraljevske porodice i njihovu odluku da napuste Ujedinjeno Kraljevstvo i žive u Sjedinjenim Državama.

“Hari i Megan“ takođe pokazuje njihovu ljubavnu priču i kako su se upoznali, te kako su se suočili sa mnogim izazovima u svojoj vezi i kako su se oni i njihova porodica prilagodili životu u Sjedinjenim Državama.

“Hari i Megan“ je fascinantan dokumentarni film koji pruža unikatan uvid u život princeze Megan i princa Harija i njihovu odluku da napuste svoje kraljevske dužnosti. Ako želite saznati više o ovom neobičnom paru i kako funkcioniše britanska kraljevska porodica, ovaj film je sigurno nešto što biste trebali pogledati.

Prema dokumentarcu, princ Hari i princeza Megan napustili su svoje kraljevske dužnosti zbog niza razloga. Jedan od glavnih razloga je njihova želja da žive normalniji život i da budu slobodni da rade ono što žele. Osim toga, Megan je navodno imala sukobe sa članovima kraljevske porodice, uključujući i sa princezom Kejt, što je dodatno uticalo na njihovu odluku.

Drugi razlog zbog kojeg su Hari i Megan napustili svoje kraljevske dužnosti je njihova želja da žive u Sjedinjenim Državama i da budu više prisutni u životu svoje porodice. Megan je rođena u Sjedinjenim Državama i ima mnoge veze i obaveze tamo, dok je Hari želeo da bude uz svoju suprugu i decu živeći normalnijim životom nego što su mu dozvoljavale dužnosti prema kraljevskoj porodici iz koje je potekao.

Dokumentarni film “Hari i Megan“ ukazuje na određena pitanja rasizma i diskriminacije koja su se pojavila u vezi sa princezom Megan i njenim iskustvima u kraljevskoj porodici. Megan je prva crna članica kraljevske porodice, i mnogi su se osvrnuli na to da je ona imala različit tretman od ostalih članova kraljevske porodice, uključujući i navode da je bila izložena rasističkim napadima u britanskim medijima. Prema javnim izjavama princeze Megan, ona navodi da se suočila sa rasizmom tokom vremena provedenog u britanskoj kraljevskoj porodici.

U jednom intervjuu sa Oprom Vinfri, Megan je rekla da se suočila sa rasizmom i da je bila izložena rasističkim napadima u britanskim medijima. Takođe je rekla da su se pojavili problemi u vezi sa njenim rasnom identitetom tokom trudnoće sa sinom Arčijem i da je bilo zabrinutosti da će on biti crn. Megan je takođe rekla da je njen sin bio izložen rasnoj diskriminaciji, iako nije dala više detalja o tome.

Međutim, treba napomenuti da dokumentarni film Hari i Megan ne pokriva temu rasizma u kraljevskoj porodici u potpunosti i da se ne može reći da ukazuje na rasizam imanentan kraljevskoj porodici.

Medijski pritisak koji je princeza Megan trpela u britanskim tabloidima, njena izloženost rasističkim napadima i kritikama u britanskim medijima, bio je jedan od glavnih faktora koji su uticali na njihovu odluku da napuste kraljevsku porodicu. Film više puta ističe medijski pritisak i proganjanje od strane paparaca koje je doživela princeza Dajana koja je takođe bila izložena velikom medijskom pritisku tokom svog vremena u kraljevskoj porodici, što je dovelo do niza kontroverzi i traume pa na kraju i do njene pogibije u saobraćajnoj nesreći.

Film “Hari i Megan“ insinuira da je nekom u kraljevskoj porodici smetala prevelika popularnost Megan Markl, i da su svakodnevni tabloidni napadi na nju naručivani s namerom da bi se umanjila njena popularnost.

Nije poznato kako je dokumentarni film “Hari i Megan“ koji se trenutno emituje na Netflixu dočekan od strane britanske kraljevske porodice, jer nema javnih izjava od strane članova kraljevske porodice o ovom filmu. Međutim, treba napomenuti da je film režiran od strane samog princa Harija i da sadrži mnoge detalje o njegovom i Meganinom životu u kraljevskoj porodici, uključujući i navode o sukobima i nesporazumima sa drugim članovima porodice.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...

Osvetlite drum pred sobom

Farovi za auto su jedan od najvažnijih bezbednosnih i funkcionalnih elemenata na svakom vozilu. Osim što pružaju osvetljenje tokom vožnje u mraku ili lošim...

Kako pobediti nesanicu

U današnjem brzom i često stresnom svetu, bitka sa nesanicom postaje sve učestaliji problem. Ali, ne brinite - ovo nije još jedna dosadna priča...
error: Content is protected !!