Google Pay je nova usluga na našem tržištu

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Google Pay prestavlja sigurniji, bezbedan i zaštićen način plaćanja koji će olakšati svakodnevne kupovine i učiniti ih jedinstvenim. U trenutku plaćanja neophodno je da korisnici približe svoj android telefon POS terminalu kako bi platili beskontaktno. Svako Google Pay plaćanje je bezbedno jer se za autentifikaciju koristi biometrija koja podrazumeva prepozvanje lica, otiska prsta ili unošenje šifre za otključavanje telefona. Ova plaćanja podrazumevaju održavanje fizičke distance i smanjenja kontakta što predstavlja prednosti u uslovima epidemije. Važno je napomenuti da će korisnici Google Pay usluga i dalje imati pristup svim promocijama i pogodnostima koje im i inače omogućavaju Visa debitne i kreditne kartice i banka izdavalac.

Google Pay Halkbank Beograd

HALKBANK a.d. Beograd je među prvim bankama koja je omogućila Google Pay uslugu svojim Visa korisnicima u Srbiji. Ova usluga biće dostupna svim klijentima banke koji imaju Android uređaje, aktivan račun u banci i jednu od Visa platnih kartica. Za korišćenje pomenute usluge, neophodno je instalirati aplikaciju Google Wallet na svom Android telefonu. Sledeći korak je dodavanje debitne/kreditne kartice i plaćanje je omogućeno odmah.

Dolazak Google Pay usluge na tržište Republike Srbije je od izuzetne važnosti za isticanje svih benefita koje podrazumeva beskontaktna metodologija plaćanja, a dodatna bezbednost je u potpunosti potkrepljena već pomenutim autentifikacionim metodama koje sadrže Android uređaji.

Detalje o Digitalnom novčaniku možete pronaći na sajtu banke, a mi vam preporučujemo da obavezno iskoristite aktuelni promotivni period i osvojite do 5000 RSD Halkbank Google Pay plaćanjem!

Google-Pay-Halkbank

 

spektrum kooperativa
divac stipendije
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Google Pay je nova usluga na našem tržištu

Google Pay prestavlja sigurniji, bezbedan i zaštićen način plaćanja koji će olakšati svakodnevne kupovine i učiniti ih jedinstvenim. U trenutku plaćanja neophodno je da...

Kako da zaštitite svoj biznis od krađa podataka

Pročitajte o nekim od najvažnijih elemenata zaštite podataka

Kako rade agencije za prevođenje dokumenata

Većina ljudi svakodnevno ima potrebu za dokumentima koje bi trebalo prevesti na željeni jezik. Ovakvi zahtevi mogu proizići iz ličnih tendencija ili poslovnih zahteva,...
error: Content is protected !!