Dacia Logan – prostrana porodična limuzina

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Dačia Logan je popularni model rumunskog proizvođača vozila Dačia, koji se pojavio na tržištu 2004. godine.

Nedavno je predstavljena najnovija verzija ovog vozila, koja nudi brojne poboljšane funkcije i karakteristike.

Jedna od najznačajnijih promena u novoj verziji Dačia Logana je potpuno redizajniran spoljni izgled. Automobil ima novi prednji kraj s modernim farovima i rešetkom hladnjaka, što mu daje mnogo privlačniji izgled u poređenju s prethodnim modelima.

Zadnji kraj vozila takođe je ažuriran s novim svetlima i novom geometrijom linija, dajući mu još sportskiji izgled. Unutrašnjost novog Dačia Logana takođe je osvežena. Kabina ima novi, moderniji dizajn s poboljšanim materijalima za bolju kvalitetu završne obrade. U kabini ima više prostora za noge, glavu i ramena, što čini putovanje u vozilu još udobnijim.

Dacia Logan takođe dolazi s brojnim poboljšanim sigurnosnim karakteristikama. To uključuje ABS kočnice i kontrolu stabilnosti za sigurniju vožnju, te kameru za vožnju unazad koja pomaže vozačima pri parkiranju vozila. Ovaj model dolazi s novim motorom koji nudi veću snagu i učinkovitost. Motor sada ima više snage, što omogućuje bržu i učinkovitiju vožnju. Novi motor također je štedljiviji u potrošnji goriva, što smanjuje troškove goriva. Uz sve ove poboljšane funkcije i karakteristike, novi Dačia Logan nudi i odličan odnos cene i kvaliteta, što ga čini vrlo privlačnim za potencijalne kupce. Dačia je proizvođač koji ima popularne modele automobila u Srbiji.

Ukratko, najnovija verzija Dačia Logana nudi poboljšani dizajn, više prostora u kabini, bolju sigurnost i efikasnot motora, što je sve sjajna vest za vozače koji traže pristupačan, pouzdan i udoban automobil.

Ne treba zaboraviti da Dačia Logan spada u jedan od izdržljivih i dugotrajnih automobila čije održavanje ne zahteva previše novca. Ukoliko su vam potrebni kvalitetni delovi za Dačia automobile, obratite se prodavnici auto delova MD Auto, gde ćete naći najpovoljnije, nove i originalne delove.

najkvalitetniji auto delovi
Najkvalitetniji auto delovi – novi, originalni i povoljni

Promena Dačia logoa

Dačia je nedavno predstavila svoj novi logo koji predstavlja suptilnu, ali upečatljivu promenu u vizuelnom identitetu brenda. Novi logo sledi trend minimalističkog dizajna i prati aktuelne trendove u dizajnu logotipa, a istovremeno zadržava ključne elemente prethodnog logotipa.

promena dačia logoa

Glavna promena novog Dacia logotipa je značajno pojednostavljenje dizajna. Novi logo sada ima dve osnovne boje – belu i tamno plavu, što je značajna promena u odnosu na prethodni logo koji je imao tri boje. Osim toga, uklonjen je natpis „Dačia“ ispod logotipa, što dodatno pojednostavljuje dizajn.

dačia unutrašnjost

Novi logo zadržava ključne elemente prethodnog logotipa, kao što su slova „D“ i „C“ koja sačinjavaju kvadratni okvir, ali su oni redizajnirani na savremeniji način. Slova su postala deblja i jednostavnija, a okvir je dobio malo izmenjene proporcije. Na taj način, novi logo je moderniji, ali i prepoznatljiv.

Dačia je objasnila da je cilj novog logotipa bio stvoriti moderniju i jednostavniju estetiku koja će bolje odgovarati aktuelnom vremenu i očekivanjima kupaca. Novi logo će se pojavljivati na svim novim modelima vozila, a postepeno će se primenjivati i na ostale Dačia proizvode.

Ukratko, novi Dačia logo predstavlja suptilnu, ali značajnu promenu u vizuelnom identitetu brenda. Svojim minimalističkim dizajnom i modernim izgledom, novi logo treba doprineti stvaranju modernijeg i atraktivnijeg brenda koji će bolje odgovarati željama i potrebama kupaca.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...

Osvetlite drum pred sobom

Farovi za auto su jedan od najvažnijih bezbednosnih i funkcionalnih elemenata na svakom vozilu. Osim što pružaju osvetljenje tokom vožnje u mraku ili lošim...

Kako pobediti nesanicu

U današnjem brzom i često stresnom svetu, bitka sa nesanicom postaje sve učestaliji problem. Ali, ne brinite - ovo nije još jedna dosadna priča...
error: Content is protected !!