Кubo zna šta vaša koža voli

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Brend Kubo je pokrenut jeseni 2016. godine u Beogradu. Tvorci brenda su svojom kreativnošću i angažovanjem poželeli da ponude tržištu jako originalan proizvod koji nam je svakodnevno potreban.

KUBO sapuni su pravi prirodni kremasti sapuni, čiji se mirisi baziraju na različitim mirisnim grupama. Spektar mirisnih nota Kubo brenda variraju od aromatičnih, osvežavajućih, cvetnih, citrusnih, orijentalnih do smelih kombinacija toplo-hladnih mirisa.

Prioritet ovog proizvoda jeste da pruži ugođaj vašoj koži, jer su napravljeni od najfinijeg etarskog ulja provanse, mediterana i zemljanog kopna, koja imaju antiseptičku i antibakterijsku moć.

Podjednako je važno naglasiti da osoba koja ga koristi uživa u aroma-terapiji prijatnih mirisa kao što su vanila, lavanda, cimet, ružičasti biber, kadulja i mnogi drugi.

Ponuda sadrži preko dvadeset različitih proizvoda, koji zadovoljavaju različite ukuse od tradicionalnih do ekstravaganih, i glavni cilj je da pruži pravo uživanje i brigu o koži. Svi prozivodi su dermatološki ispitani i mogu se koristiti za negu i lica i tela.

Kubo sapuni se izrađuju u limitiranim serijama kolorita i mirisa.

Brend se takođe izdvaja po specifičnom i originalnom vizuelnom identitetu i prezentaciji. Ovaj, za sada mali, porodični brend je polako osvojio mnoge zadovoljne korisnike i gift shop-ove širom Beograda, tako da vam ovom prilikom dajemo ideju da obradujete drage ljude iz porodice ili kolektiva. Proizvodi se mogu poručiti i online.

Više o proizvodima možete naći na ovom linku.

POVEŽITE SE S NAMA

3,570FansLike
196FollowersFollow
12FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
prvi na guglu
izrada sajta
Agencija za nekretnine
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Besmisleno je raditi previše. Evo kako da uradite više – radeći manje

Kada govorimo o radnom danu, manje je više... ali to mnogima može predstavljati problem. Nije teško osetiti se napadnuto kad vam radni dan počne...

Radionice art terapije „Autoportretom do Autoterapije“

ART terapija (ili terapija umetnošću) rezultat je spoznaje da različite vrste participacije u umetnostima imaju značajne i pozitivne efekte na tretiranje depresije, anksioznosti, trauma,...

Pragmatični programer – knjiga koju svaki programer treba da pročita

PREPORUČUJEMO ZA ČITANJE Pragmatični programer je knjiga koju svaki programer treba da pročita. Dave Thomas i Andy Hunt napisali su prvo izdanje ovu uticajne knjige 1999....
error: Content is protected !!