Кubo zna šta vaša koža voli

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Brend Kubo je pokrenut jeseni 2016. godine u Beogradu. Tvorci brenda su svojom kreativnošću i angažovanjem poželeli da ponude tržištu jako originalan proizvod koji nam je svakodnevno potreban.

KUBO sapuni su pravi prirodni kremasti sapuni, čiji se mirisi baziraju na različitim mirisnim grupama. Spektar mirisnih nota Kubo brenda variraju od aromatičnih, osvežavajućih, cvetnih, citrusnih, orijentalnih do smelih kombinacija toplo-hladnih mirisa.

Prioritet ovog proizvoda jeste da pruži ugođaj vašoj koži, jer su napravljeni od najfinijeg etarskog ulja provanse, mediterana i zemljanog kopna, koja imaju antiseptičku i antibakterijsku moć.

Podjednako je važno naglasiti da osoba koja ga koristi uživa u aroma-terapiji prijatnih mirisa kao što su vanila, lavanda, cimet, ružičasti biber, kadulja i mnogi drugi.

Ponuda sadrži preko dvadeset različitih proizvoda, koji zadovoljavaju različite ukuse od tradicionalnih do ekstravaganih, i glavni cilj je da pruži pravo uživanje i brigu o koži. Svi prozivodi su dermatološki ispitani i mogu se koristiti za negu i lica i tela.

Kubo sapuni se izrađuju u limitiranim serijama kolorita i mirisa.

Brend se takođe izdvaja po specifičnom i originalnom vizuelnom identitetu i prezentaciji. Ovaj, za sada mali, porodični brend je polako osvojio mnoge zadovoljne korisnike i gift shop-ove širom Beograda, tako da vam ovom prilikom dajemo ideju da obradujete drage ljude iz porodice ili kolektiva. Proizvodi se mogu poručiti i online.

Više o proizvodima možete naći na ovom linku.

POVEŽITE SE S NAMA

3,879FansLike
224FollowersFollow
9FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
izrada sajta
prvi na guglu
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Uspeh u Srbiji je moguć kada znaš šta želiš – INTERVJU: Janja Jovanović

Njena svrha je da motiviše i inspiriše ljude da budu bolji, srećniji i uspešniji. O tome piše, priča, i edukuje. Sa jedne strane njen blog,...

Content Writing: Ključni saveti za najbolju verziju bloga!

Blogovanje svakog dana... Danas na internetu možete videti kompanije, poznate ili nepoznate ličnosti, koje pišu sadržaje i objavljuju svoje mišljenje o različitim temama. Ako...

LETO ILUZIJA

Muzej Iluzija otvorio je svoja vrata u redizajniranom ambijentu sa obiljem novih eksponata i za sve ljubitelje dobre zabave i avanture pripremio pravu letnju...
error: Content is protected !!