Кubo zna šta vaša koža voli

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Brend Kubo je pokrenut jeseni 2016. godine u Beogradu. Tvorci brenda su svojom kreativnošću i angažovanjem poželeli da ponude tržištu jako originalan proizvod koji nam je svakodnevno potreban.

KUBO sapuni su pravi prirodni kremasti sapuni, čiji se mirisi baziraju na različitim mirisnim grupama. Spektar mirisnih nota Kubo brenda variraju od aromatičnih, osvežavajućih, cvetnih, citrusnih, orijentalnih do smelih kombinacija toplo-hladnih mirisa.

Prioritet ovog proizvoda jeste da pruži ugođaj vašoj koži, jer su napravljeni od najfinijeg etarskog ulja provanse, mediterana i zemljanog kopna, koja imaju antiseptičku i antibakterijsku moć.

Podjednako je važno naglasiti da osoba koja ga koristi uživa u aroma-terapiji prijatnih mirisa kao što su vanila, lavanda, cimet, ružičasti biber, kadulja i mnogi drugi.

Ponuda sadrži preko dvadeset različitih proizvoda, koji zadovoljavaju različite ukuse od tradicionalnih do ekstravaganih, i glavni cilj je da pruži pravo uživanje i brigu o koži. Svi prozivodi su dermatološki ispitani i mogu se koristiti za negu i lica i tela.

Kubo sapuni se izrađuju u limitiranim serijama kolorita i mirisa.

Brend se takođe izdvaja po specifičnom i originalnom vizuelnom identitetu i prezentaciji. Ovaj, za sada mali, porodični brend je polako osvojio mnoge zadovoljne korisnike i gift shop-ove širom Beograda, tako da vam ovom prilikom dajemo ideju da obradujete drage ljude iz porodice ili kolektiva. Proizvodi se mogu poručiti i online.

Više o proizvodima možete naći na ovom linku.

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Dr Vladan Stevanović – Specijalista ortopedije i vaš partner na putu ozdravljenja!

Dr Vladan Stevanović, kao specijalista ortopedije i traumatologije, je stručnjak posvećen vraćanju ravnoteže, snage i funkcionalnosti vašem telu. Sa svojom impresivnom karijerom i dokazanom...

Evolucija automobila: putovanje kroz vreme i tehnologiju

Uzbudljivi svet automobila je pun inovacija, brzine i beskrajnih puteva. Od prvih parnih vozila koja su se mukotrpno kretala ulicama do modernih čuda tehnologije...

Instagram marketing za WebCam devojke i porno zvezde

Instagram je popularna mobilna aplikacija za fotografije i video snimke - popularna kako među opštom publikom, tako i među odraslima. Međutim, budući da Instagram...
error: Content is protected !!