Top 5 porodičnih automobila koji će biti hit ove godine

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Kupovina pouzdanog i dobrog porodičnog automobila nije ni malo jednostavna aktivnost. Naprotiv! Uz prosečna primanja u našoj zemlji veoma je teško priuštiti sebi potpuno nov porodični automobil koji poseduje sve one performanse za udobnu, lagodnu i sigurnu vožnju. 

Iako je novac svakako tema za razmišljanje, porodica se uvek stavlja ispred svega, a imajući u vidu da je automobil dugoročna investicija, ne bi trebalo previše da žalite kada sebi i svojoj porodici kupujete vozilo. 

Kupovina automobila lakša je ukoliko već imate neko staro vozilo u svom posedu. Na našem tržištu postoje ljudi koji se bave baš otkupom vozila i oni su rešenje za polovni automobil koji želite brzo i lako da prodate, kako biste prikupili sredstva za kupovinu novog. 

Kako izabrati najbolji automobil za svoju porodicu?

Osim toga, uvek se postavlja i pitanje koji bi automobil bio idealan baš za vašu porodicu. Na to može uticati veliki broj faktora, a jedino što je važno jeste da se detaljno upoznate sa svim karakteristikama automobila i da jasno, pre same kupovine, znate šta možete da očekujete od automobila. 

Ako ste razmišljali da kupite porodični automobil u 2020. godini, postoji dosta dobrih modela za koje se možete odlučiti bez puno razmišljanja. Svaki automobil ima svoje prednosti, a ovo je naš predlog 5 najboljih porodičnih modela automobila koje možete kupiti. Pogledajte o kojim vozilima je reč. 

#1 Renault Captur – moderni SUV za pravi užitak

Francuska kompanija Renault proizvela je 2013. godine luksuzni SUV model pod nazivom Renault Captur, koji je vrlo brzo osvojio sve ljubitelje četvorotočkaša – kako svojim sjajnim performansama, tako i odličnim estetskim dizajnom. Ovaj model predstavlja pravi porodični auto, koji garantuje maksimalnu udobnost i komfor tokom vožnje. 

renault captur
Renault Captur

Druga generacija Renault Captur automobila stigla je 2019. godine, pa ukoliko ste u potrazi za pravim vrhunskim automobilom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, onda neka izbor padne na ovaj francuski model. 

#2 Peugeot 3008 – pravo vreme za njegovu kupovinu

Peugeot ima dosta automobila kojima može da konkuriše na listi dobrih porodičnih vozila, međutim mi vam ovaj put izdvajamo terenski automobil Peugeot 3008. Ovaj model se pojavio 2009. godine, a trenutno je u drugoj generaciji koja se proizvodi od 2016. godine. 

Smatramo da je 2020. godina prava prilika za kupovinu ovog automobila jer cene polovnog mogu biti i te kako pristupačne, a činjenica je da se radi o izuzetno pouzdanom modelu, koji dugo traje. Iako je njegov spoljašnji izgled malo kritikovan, na performanse i udobnost niko ne može da se požali, što je i najvažnije kada birate auto za svoju porodicu. 

#3 SEAT Leon – “španski lav” koji će vas oduševiti

Španski proizvođač automobila SEAT može biti odlično rešenje za porodični automobil koji treba da zadovolji potrebe jedne porodice. SEAT Leon je savršen izbor ako želite vanvremenski dizajn vozila sa kojim ne možete da promašite, a koji je u isto vreme apsolutno pogodan za potrebe jedne porodice

Ovaj model SEAT-a se proizvodi od 1999. godine, a 2020. godine predstavljena je četvrta generacija. Leon je izuzetno praktičan, zanimljiv i sa velikom prostorom za gepek, što je i te kako pogodno za velike porodice sa decom koje imaju dosta prtljaga.

#4 Škoda Octavia – savršena porodična limuzina

Škoda Octavia smatra se klasikom kada su u pitanju porodični automobili, a da pritom nisu u pitanju minivan ili SUV vozila. Češki proizvođač je model Octavia predstavio još davne 1996. godine, a koliko je popularna ova limuzina svedoči činjenica da je 2020. godine izašla 4. generacija ovih vozila. 

Eksterijer ovog modela je veoma napredan, a iako poneki mogu imati zamerke na dizajn eneterijera, na funkcionalnost niko ne može da se požali. Praktičnost automobila unutar vozila, kao što je prostor za noge putnika koji sede pozadi i veoma udobna sedišta, kao i ekonomičnost u vožnji i potrošnji goriva, pravo su merilo jednog porodičnog vozila.

#5 Citroen C4 Picasso za sve koji žele maksimalni komfor

Kada kažemo porodični automobil sigurno vam prvo na pamet padne Citroen C4 Picasso, jer se radi o veoma udobnom i prostranom modelu, koji može da zadovolji potrebe velikih porodica. 

Model se proizvodi od 2006. godine, a 2020. godina mogla bi da bude idealna za kupovinu ovog modela jer su polovnjaci sada izuzetno povoljni, kupovina novih vozila se i ne isplati, jer se može nabaviti sjajan polovni auto za ne tako veliki novac

Iako ova lista automobila podrazumeva samo predloge za to koji su najbolji porodični automobili, sigurni smo da vam može dobro poslužiti da bar usmerite sopstvene misli, kako biste što lakše odlučili u koji porodični automobil želite da uložite svoj novac. 

POVEŽITE SE S NAMA

3,879FansLike
224FollowersFollow
9FollowersFollow
1SubscribersSubscribe
izrada sajtova
izrada sajta
prvi na guglu
preporucujemo.rs
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Uspeh u Srbiji je moguć kada znaš šta želiš – INTERVJU: Janja Jovanović

Njena svrha je da motiviše i inspiriše ljude da budu bolji, srećniji i uspešniji. O tome piše, priča, i edukuje. Sa jedne strane njen blog,...

Content Writing: Ključni saveti za najbolju verziju bloga!

Blogovanje svakog dana... Danas na internetu možete videti kompanije, poznate ili nepoznate ličnosti, koje pišu sadržaje i objavljuju svoje mišljenje o različitim temama. Ako...

LETO ILUZIJA

Muzej Iluzija otvorio je svoja vrata u redizajniranom ambijentu sa obiljem novih eksponata i za sve ljubitelje dobre zabave i avanture pripremio pravu letnju...
error: Content is protected !!