Restoran Kuća sećanja u Kraljevu

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Novootvoreni restoran ,,Kuća sećanja“ nalazi se tik uz reku Ibar, a nedaleko od centra grada. Svaki detalj ovog mesta čuva sećanje na tradiciju – od restorana do stolova i stolica, koji su napravljeni od drveta, baš kao što su ih nekada naši stari pravili. Čak je i način spremanja hrane tradicionalan, jer se sve sprema u peći, dok se kafa ne kuva u aparatu, već u lončetu, pa je ukus jači i bolji.

kuća sećanja kraljevo
Photo credit to: @jelena_zarevac (FB stranica: Kuća sećanja)

Dok uživate u ukusnoj hrani, opuštaće vas huk reke Ibar i pogled na njenu obalu prekrivenu prelepim zelenilom. Povučeno mesto izvan centra grada idealan je prostor za vas i vašu porodicu, gde možete uživati u prirodi i kvalitetnoj hrani. Gosti mogu naći mir u ovom prelepom ambijentu i opuštajućoj muzici, a autentična spoljašnjost ovog mesta zadivljuje posetioce. Lokaciju ovog restorana naći ćete na kraju šetališta, pored nove hale sportova.

Ovaj restoran idealno je mesto i za porodice s manjom decom, jer u okviru njega postoji poseban kutak za najmlađe, te kafu možete piti u miru dok se vaši mališani igraju u delu, koji je prilagođen za njih. U okviru restorana postoji i bašta na otvorenom prostoru, te posetioci mogu uživati u bajkovitim prizorima.

kuća sećanja

Prilikom ulaska u restoran susrešćete se s veoma ljubaznim osobljem, koje će se potruditi da vaš boravak u restoranu učini prijatnim, jer su njihovi glavni ciljevi – ukusna hrana i zadovoljne mušterije. Restoran nudi raznovrstan meni za svaki obrok – možete napraviti pauzu na poslu i svratiti u ,,Kuću sećanja“ na doručak ili jednostavno počastiti sebe ukusnim obrokom za ručak ili večeru.

kuća sećanja

Prilikom odlaska iz restorana imate potrebu da se osvrnete i pozdravite prirodu kojoj ste do maločas savršeno pripadali. Poželećete da ceo dan provedete ovde, jer uživanje u hrani i posmatranje reke koja odmara misli, zaista su lek za dušu.

kuća sećanja

Ukoliko ste u prolazu ili stanovnik grada Kraljeva, svakako vam preporučujemo da posetite ovo mesto opuštanja i da odvojite vikend za njega. Posetite ,,Kuću sećanja“ sa vašim najdražima i jedan dan pretvorite u divnu uspomenu.

Telefon: 064 9021070

Imejl: kucasecanja@gmail.com

FB stranica: https://www.facebook.com/plaznibar/

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

„Povratak novoj ljudskosti” – nova izložba umetnice Jane Stojaković

„…Straha se ne možemo osloboditi Očajničkom potragom za sigurnošću, Već, naprotiv, tako što ćemo ići do kraja, Prihvatajući ništavnost onoga Što se bojimo da ćemo izgubiti.“ Slavoj Žižek, U...

Dušek kao investicija: Kako odabrati dugotrajan proizvod visokog kvaliteta

U današnjem svetu gde se sve čini da se maksimizira vreme i udobnost spavanja, odabir pravog dušeka nije samo pitanje komfora već i pametne...

Šta da radite kad imate problem sa vodoinstalacijama u kući

Kada se suočite sa problemima u vezi sa vodoinstalacijama u svojoj kući, važno je da znate kako da se brzo i efikasno nosite sa...
error: Content is protected !!