Restoran Kuća sećanja u Kraljevu

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Novootvoreni restoran ,,Kuća sećanja“ nalazi se tik uz reku Ibar, a nedaleko od centra grada. Svaki detalj ovog mesta čuva sećanje na tradiciju – od restorana do stolova i stolica, koji su napravljeni od drveta, baš kao što su ih nekada naši stari pravili. Čak je i način spremanja hrane tradicionalan, jer se sve sprema u peći, dok se kafa ne kuva u aparatu, već u lončetu, pa je ukus jači i bolji.

kuća sećanja kraljevo
Photo credit to: @jelena_zarevac (FB stranica: Kuća sećanja)

Dok uživate u ukusnoj hrani, opuštaće vas huk reke Ibar i pogled na njenu obalu prekrivenu prelepim zelenilom. Povučeno mesto izvan centra grada idealan je prostor za vas i vašu porodicu, gde možete uživati u prirodi i kvalitetnoj hrani. Gosti mogu naći mir u ovom prelepom ambijentu i opuštajućoj muzici, a autentična spoljašnjost ovog mesta zadivljuje posetioce. Lokaciju ovog restorana naći ćete na kraju šetališta, pored nove hale sportova.

Ovaj restoran idealno je mesto i za porodice s manjom decom, jer u okviru njega postoji poseban kutak za najmlađe, te kafu možete piti u miru dok se vaši mališani igraju u delu, koji je prilagođen za njih. U okviru restorana postoji i bašta na otvorenom prostoru, te posetioci mogu uživati u bajkovitim prizorima.

kuća sećanja

Prilikom ulaska u restoran susrešćete se s veoma ljubaznim osobljem, koje će se potruditi da vaš boravak u restoranu učini prijatnim, jer su njihovi glavni ciljevi – ukusna hrana i zadovoljne mušterije. Restoran nudi raznovrstan meni za svaki obrok – možete napraviti pauzu na poslu i svratiti u ,,Kuću sećanja“ na doručak ili jednostavno počastiti sebe ukusnim obrokom za ručak ili večeru.

kuća sećanja

Prilikom odlaska iz restorana imate potrebu da se osvrnete i pozdravite prirodu kojoj ste do maločas savršeno pripadali. Poželećete da ceo dan provedete ovde, jer uživanje u hrani i posmatranje reke koja odmara misli, zaista su lek za dušu.

kuća sećanja

Ukoliko ste u prolazu ili stanovnik grada Kraljeva, svakako vam preporučujemo da posetite ovo mesto opuštanja i da odvojite vikend za njega. Posetite ,,Kuću sećanja“ sa vašim najdražima i jedan dan pretvorite u divnu uspomenu.

Telefon: 064 9021070

Imejl: kucasecanja@gmail.com

FB stranica: https://www.facebook.com/plaznibar/

spektrum kooperativa
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Energetski efikasno grejanje: Kako ga obezbediti

Energetski efikasno grejanje postaje sve važnije u kontekstu globalnog zagrevanja i stalnog povećanja cena energenata. Važno je razumeti koje opcije su na raspolaganju kako...

Dr Vladan Stevanović – Specijalista ortopedije i vaš partner na putu ozdravljenja!

Dr Vladan Stevanović, kao specijalista ortopedije i traumatologije, je stručnjak posvećen vraćanju ravnoteže, snage i funkcionalnosti vašem telu. Sa svojom impresivnom karijerom i dokazanom...

Evolucija automobila: putovanje kroz vreme i tehnologiju

Uzbudljivi svet automobila je pun inovacija, brzine i beskrajnih puteva. Od prvih parnih vozila koja su se mukotrpno kretala ulicama do modernih čuda tehnologije...
error: Content is protected !!