Restoran Kuća sećanja u Kraljevu

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Novootvoreni restoran Kuća sećanja nalazi se tik uz reku Ibar, a nedaleko od centra grada. Svaki detalj ovog mesta čuva sećanje na tradiciju – od restorana do stolova i stolica koji su napravljeni od drveta baš kao što su ih nekada naši stari pravili. Čak je i način spremanja hrane tradicionalan jer se sve sprema u peći, dok se kafa ne priprema iz aparata, već se kuva u lončetu pa je ukus jači. Dok uživate u ukusnoj hrani, opuštaće vas huk reke Ibar i pogled na njenu obalu prekrivenu prelepim zelenilom. Povučeno mesto izvan centra grada idealan je prostor za vas i vašu porodicu, gde možete uživati u prirodi i dobroj klopi.

Kuća sećanja idealno je mesto za porodice s manjom decom. U okviru restorana postoji poseban kutak za decu, te kafu možete piti u miru dok se vaši mališani igraju u delu koji je prilagođen za njih.

Kraljevčani mogu naći mir u ovom prelepom ambijentu i opuštajućoj muzici, a autentična spoljašnjost ovog mesta ume da iznenadi posetioce. U okviru restorana postoji i bašta na otvorenom prostoru te posetioci mogu uživati u prostoru koji je kao iz bajke. Prilikom ulaska u restoran susrešćete se s veoma ljubaznim osobljem koje će se potruditi da vaš boravak u restoranu učini prijatnim, jer su glavni ciljevi ovog restorana, pre svega – ukusna hrana i zadovoljne mušterije. Prvi utisak o ovom mestu verovatno će vas podstaći da navratite ponovo!

Restoran nudi raznovrstan meni za svaki obrok – možete napraviti pauzu na poslu i svratiti na doručak ili jednostavno počastite sebe ukusnim obrokom za ručak ili večeru dolaskom u Kuću sećanja.

Verujemo da je veliki broj Kraljevčana već otkrio lokaciju ovog restorana koji se nalazi na kraju šetališta koje je pored nove hale sportova.

vođenje bloga

Prilikom odlaska iz restorana imate potrebu da se osvrnete i pozdravite prirodu kojoj ste do maločas savršeno pripadali. Poželećete da ceo dan provedete ovde, jer uživanje u hrani i posmatranje reke koja odmara misli, zaista su lek za dušu.

Detaljnije o restoranu Kuća sećanja možete saznati posetom fejsbuk stranice ili njihovog sajta, koji nudi informacije o meniju restorana, kontakt informacijama, kao i recenzije klijenata koje potvrđuju visok kvalitet celokupnog rada restorana. Vaše proslave mogu ulepšati i trubači za veselja.

Ukoliko ste u prolazu ili stanovnik grada Kraljeva, svakako vam PREPORUČUJEMO da posetite ovo mesto opuštanja. Odvojite vikend! Posetite Kuću sećanja sa vašim najdražima i običan dan pretvorite u divnu uspomenu.

divac stipendije
spektrum kooperativa
izrada sajta
prvi na guglu
Hristina Jeremić
Hristina Jeremić
Diplomirani filolog srpskog jezika i književnosti. Oduševi me lepa reč i kvalitetna muzika. Pospešujem blogovanje. U slobodno vreme umetnica.

49. FEST od 7. do 16. maja

Šest srpskih filmova i dve manjinske koprodukcije na 49. FEST-u Na predstojećem, 49. Međunarodnom filmskom festivalu – FEST, koji će se održati od 7. do...

Rezultati konkursa za besplatnu izradu sajta

Spektrum kooperativa i portal Izrada sajta raspisali su u decembru prošle godine konkurs za besplatnu izradu sajta za humanitarne i društveno korisne projekte. Kriterijumi prema...

10 razloga zbog čega je pešačenje dobro za vašu dušu

Postoji dosta istraživanja koja nam govore da je pešačenje dobro za nas. Kao oblik vežbe, ne postoji ništa bolje od žustrog penjanja da biste...
error: Content is protected !!