Restoran Kuća sećanja u Kraljevu

Objavljeno:

Piše:

Kategorija:

Novootvoreni restoran ,,Kuća sećanja” nalazi se tik uz reku Ibar, a nedaleko od centra grada. Svaki detalj ovog mesta čuva sećanje na tradiciju – od restorana do stolova i stolica, koji su napravljeni od drveta, baš kao što su ih nekada naši stari pravili. Čak je i način spremanja hrane tradicionalan, jer se sve sprema u peći, dok se kafa ne kuva u aparatu, već u lončetu, pa je ukus jači.

Dok uživate u ukusnoj hrani, opuštaće vas huk reke Ibar i pogled na njenu obalu prekrivenu prelepim zelenilom. Povučeno mesto izvan centra grada idealan je prostor za vas i vašu porodicu, gde možete uživati u prirodi i dobroj klopi. Kraljevčani mogu naći mir u ovom prelepom ambijentu i opuštajućoj muzici, a autentična spoljašnjost ovog mesta ume da iznenadi posetioce. Verujemo da je veliki broj njih već otkrio lokaciju ovog restorana, koji se nalazi na kraju šetališta, pored nove hale sportova.

Ovaj restoran idealno je mesto za porodice s manjom decom, jer u okviru njega postoji poseban kutak za najmlađe, te kafu možete piti u miru dok se vaši mališani igraju u delu, koji je prilagođen za njih. U okviru restorana postoji i bašta na otvorenom prostoru, te posetioci mogu uživati u bajkovitim prizorima.

Prilikom ulaska u restoran susrešćete se s veoma ljubaznim osobljem, koje će se potruditi da vaš boravak u restoranu učini prijatnim, jer su njihovi glavni ciljevi – ukusna hrana i zadovoljne mušterije. Restoran nudi raznovrstan meni za svaki obrok – možete napraviti pauzu na poslu i svratiti u ,,Kuću sećanja” na doručak ili jednostavno počastiti sebe ukusnim obrokom za ručak ili večeru.

vođenje bloga

Prilikom odlaska iz restorana imate potrebu da se osvrnete i pozdravite prirodu kojoj ste do maločas savršeno pripadali. Poželećete da ceo dan provedete ovde, jer uživanje u hrani i posmatranje reke koja odmara misli, zaista su lek za dušu.

Detaljnije o restoranu ,,Kuća sećanja” možete saznati posetom fejsbuk stranice ili njihovog sajta, koji pruža informacije o meniju restorana, kontaktima, kao i recenzijama klijenata, koje potvrđuju visok kvalitet celokupnog rada restorana. Vaše proslave mogu ulepšati i trubači za veselja.

Ukoliko ste u prolazu ili stanovnik grada Kraljeva, svakako vam PREPORUČUJEMO da posetite ovo mesto opuštanja. Odvojite vikend! Posetite ,,Kuću sećanja” sa vašim najdražima i običan dan pretvorite u divnu uspomenu.

poslujte na tržištu nemačke
spektrum kooperativa
divac stipendije
preporucujemo.rs
Preporučujemo.rs je informativni, edukativni i zabavni web portal.

Beograd – grad u kojem ljudi brinu o psima

Novinar iz Berlina koji je dve nedelje proveo u Beogradu, u svojoj reportaži napisao je da nikada ni u jednom gradu nije video toliko...

Sutra počinje 14. Beldocs

U bogatom programu četrnaestog izdanja Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs, od 9. do 16. septembra u Beogradu biće prikazano više od 100 dokumentarnih filmova...

Kako da organizujete savršenu rođendansku žurku iznenađenja?

Približava se rođendan vama drage osobe i vi znate da ona veoma voli iznenađenja. Želite da vaš poklon ove godine bude nenadmašiv, pa se...
error: Content is protected !!